Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #1 Basketbolda savunma yaparken çabuk yeniliyorum ne yapmalıyım?
3 353535 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.601 Makaleler 2 Çözümler 8 10 Kasım 2021 #2 Kckc dedi: Basketbolda savunma yaparken çabuk yeniliyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayak hareketlerini hızlandır ve reflekslerin iyi olsun.
Kckc dedi: Basketbolda savunma yaparken çabuk yeniliyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayak hareketlerini hızlandır ve reflekslerin iyi olsun.
4 412473 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 774 Makaleler 2 Çözümler 2 10 Kasım 2021 #3 Kckc dedi: Basketbolda savunma yaparken çabuk yeniliyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ayağını yere sabitle, rakibini takip et ve ilk hatasında topu çal. Eğer etkili bir savunma yaparsan rakip baskıdan dolayı topu bile sektiremez.
Kckc dedi: Basketbolda savunma yaparken çabuk yeniliyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ayağını yere sabitle, rakibini takip et ve ilk hatasında topu çal. Eğer etkili bir savunma yaparsan rakip baskıdan dolayı topu bile sektiremez.