M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 26 Haziran 2019 #1 Basketbol oynarken topu elime aldım. Hiç topu sektirmeden fake vermek amacıyla tek ayağımı sağa doğru götürdüm yani sağa gidecek gibi adım attım ve geri çektim. Daha sonra topu alıp sektirerek gitmek kural ihlali oluyor mu?
Basketbol oynarken topu elime aldım. Hiç topu sektirmeden fake vermek amacıyla tek ayağımı sağa doğru götürdüm yani sağa gidecek gibi adım attım ve geri çektim. Daha sonra topu alıp sektirerek gitmek kural ihlali oluyor mu?
Akın Açıkgöz Kilopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 655 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #2 Pivot ayağınızı oynatmadan adım fake'i verebilirsiniz.
M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 26 Haziran 2019 #3 Akın Açıkgöz dedi: Pivot ayağınızı oynatmadan adım fake'i verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Akın Açıkgöz dedi: Pivot ayağınızı oynatmadan adım fake'i verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.