Baskı dükkanı açmak için neler gerekli?

AstralShade

Zeptopat
Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Merhaba,
Ben bir e - ticaret işletmesi açmak istiyorum. İşletmenin amacı kalem, çakmak, bardak vb. ürünlere logo veya istenilen fotoğraf doğrultusunda baskı işlemi yapmak.

Bulunduğum ilçedeki çevresel olarak birçok kafe, restoran ile bu şekilde çalışacağım. Fakat yazıcı ve baskı makinesi özellikleri ne olmalı araştırıyorum. Forumda bu konu hakkında bilgi sahibi olan kişilerden yardım talep ediyorum.

Hangi yazıcı veya hangi özellik olmalı?
Hangi mürekkep ve hangi özellikte olmalı?
Hangi baskı makinesi ve hangi özellikte olmalı?
Hangi kağıt ve hangi özellikte olmalı?

Bu gibi sorularla şu anda meşgulüm.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kalem, çakmak v.b promosyon ürünlerin üzerine baskı yapmak için UV Flatbed baskı makinesine ihtiyacınız var. Ayrıca kazıma isteyen müşterileriniz olursa onun için de lazer markalama makineleri mevcut.

Seramik kupa bardak, çay ve kahve fincanı üzerine baskı yapmak için süblimasyon yazıcı (Bir Epson L serisi ve süblimasyon mürekkebi) ve kupa bardak baskı presi işinizi görür, fakat baskı yapacağınız ürünün de Süblimasyon'a uygun olması gerekli (Süblimasyon lak atarak uygun hale getiriliyor.)

Süblimasyon sistemi uygun fiyatlı ama, UV yazıcı almak biraz maliyetli maalesef.

Şu anda sıfır olarak bir Epson L3252'yi 6500-7000TL civarına çok rahat alıyorsunuz, 1 takım süblimasyon mürekkep de yaklaşık 700-800TL'yi geçmez. Freesub marka kupa bardak baskı presi de ortalama 5000-6000TL aralığında geziyor. Elinizde grafik çalışmalarını yapacak bilgisayar vardır diye tahmin ediyorum zaten. Onun dışında kupa bardak dışında, fincan veya standart dışında farklı modellerde kupalara baskı yapacaksanız o kupalara uygun termal ped almanız gerekir, onları da şu anda 1500-2000TL civarlarına bulursunuz büyük ihtimalle.

UV Flatbed baskı makineleri de uzun zamandır takip etmiyorum ama ufak modeller 160-170bin TL civarlarından başlıyor şu anlık.

Son düzenleme:
Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim.

Yazıcı olarak epson L 3250
Baskı Makinesi Olarak Freesub 5n1
Mürekkep Inktec
Baskı kağıdı A-Sub

Sİparişi vermiş bulunmaktayım . Hayırlısı olsun

Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim.

Yazıcı olarak epson L 3250
Baskı Makinesi Olarak Freesub 5n1
Mürekkep Inktec
Baskı kağıdı A-Sub

Sİparişi vermiş bulunmaktayım . Hayırlısı olsun

Baskı presini 5'i 1 arada alarak iyi yapmışsınız hocam, t-shirt olsun, metal plaka, metal etiket baskısı vs. de yapabilirsiniz en azından. Hayırlı Olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı