A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.314 Çözümler 56 Dün 18:22 #1 Oynatma listesi, Udemy kursu vs öneriniz var mı? macOS kullanıyorum. 0'dan başlayacağım.
at0mdenis Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:53 #2 AnotherJourney dedi: Oynatma listesi, Udemy kursu vs öneriniz var mı? macOS kullanıyorum. 0'dan başlayacağım. Genişletmek için tıkla... BTK Akademi kaynaklar biraz eski olsa da iş görür.
AnotherJourney dedi: Oynatma listesi, Udemy kursu vs öneriniz var mı? macOS kullanıyorum. 0'dan başlayacağım. Genişletmek için tıkla... BTK Akademi kaynaklar biraz eski olsa da iş görür.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.314 Çözümler 56 Dün 19:40 #3 at0mdenis dedi: BTK Akademi kaynaklar biraz eski olsa da iş görür. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bir kursun linki var mı hocam önerdiğiniz?
at0mdenis dedi: BTK Akademi kaynaklar biraz eski olsa da iş görür. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bir kursun linki var mı hocam önerdiğiniz?
wz9cha Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:47 #4 AnotherJourney dedi: Tam olarak bir kursun linki var mı hocam önerdiğiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni Başlayanlar için Python Programlama
AnotherJourney dedi: Tam olarak bir kursun linki var mı hocam önerdiğiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni Başlayanlar için Python Programlama
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.314 Çözümler 56 Dün 20:51 #5 wz9cha dedi: Yeni Başlayanlar için Python Programlama Genişletmek için tıkla... Sadık Turan'ın kursunda gözüme çarptı hocam yaklaşık 400 bin katılımcı var. Bilginiz var mı?
wz9cha dedi: Yeni Başlayanlar için Python Programlama Genişletmek için tıkla... Sadık Turan'ın kursunda gözüme çarptı hocam yaklaşık 400 bin katılımcı var. Bilginiz var mı?