AkiNN00 Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #1 Yeni gitar çalmaya başlamak istiyorum. İnternette, gitarıyla birlikte amfisi de olan bir set buldum. Alınır mı, yoksa bu fiyat bandında daha iyi alternatifler var mı bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. KOZMOS KGP-STG20HSS-BK Siyah Elektro Gitar + UNIQUE-MINI-BK 10W Amfi Başlangıç Paketi
Yeni gitar çalmaya başlamak istiyorum. İnternette, gitarıyla birlikte amfisi de olan bir set buldum. Alınır mı, yoksa bu fiyat bandında daha iyi alternatifler var mı bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. KOZMOS KGP-STG20HSS-BK Siyah Elektro Gitar + UNIQUE-MINI-BK 10W Amfi Başlangıç Paketi
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.230 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #2 Bu fiyata 2. el bişeyler alın. Bu tarz kozmoslar alınmaz.
Azomic Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #3 Arkadaşın dediği gibi kozmos alma 2. el alabilirsin ama tavsiyem bunun üstüne bir 15k daha koy daha güzel bir şeyler dizersin
Arkadaşın dediği gibi kozmos alma 2. el alabilirsin ama tavsiyem bunun üstüne bir 15k daha koy daha güzel bir şeyler dizersin
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.230 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #4 Azomic dedi: Arkadaşın dediği gibi kozmos alma 2. el alabilirsin ama tavsiyem bunun üstüne bir 15k daha koy daha güzel bir şeyler dizersin Genişletmek için tıkla... 5K koysa bile adamakıllı başlangıç için yetecek bir şey dizilir.
Azomic dedi: Arkadaşın dediği gibi kozmos alma 2. el alabilirsin ama tavsiyem bunun üstüne bir 15k daha koy daha güzel bir şeyler dizersin Genişletmek için tıkla... 5K koysa bile adamakıllı başlangıç için yetecek bir şey dizilir.
Single_factor Kilopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.339 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 19 Haziran 2025 #5 Azomic dedi: Arkadaşın dediği gibi kozmos alma 2. el alabilirsin ama tavsiyem bunun üstüne bir 15k daha koy daha güzel bir şeyler dizersin Genişletmek için tıkla... Normalde başlangıç için uygun / yetereli bir markadır. Neden alınmayacağını söylerseniz, biz de bilgilenmiş oluruz.
Azomic dedi: Arkadaşın dediği gibi kozmos alma 2. el alabilirsin ama tavsiyem bunun üstüne bir 15k daha koy daha güzel bir şeyler dizersin Genişletmek için tıkla... Normalde başlangıç için uygun / yetereli bir markadır. Neden alınmayacağını söylerseniz, biz de bilgilenmiş oluruz.