Başlangıç için 125CC motor önerisi

cantresist

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 18 yaşındayım motor tecrübem hiç yok. Güncel olarak arada gene bisiklet sürerim A2 ehliyeti alıp motor a başlamayı düşünüyorum 125 CC olarak önerileriniz neler? Benim aklımda olan motor ns 125 bir öneriniz var mı bu kardesiniz için? Mümkünse kroniği olmasın

Raider 125 de olabilir.

İlk motor için NS125-NS200 güzel bir tercih.

Hocam ben 250 lik başlamayı düşünüyordum zaten a2 ehliyeti alacağım niye 125lik süreyim ama acemiliğini at dediler ilk motorun olucak düşüp kalkicaksin dediler benimde trafik tecrübem yok o yüzden 125 lik yada 250lik mi alsam diye düşünüyorum hala mantıklı olan 125lik olur ama bütçe olarak 170k bütçem var. 250lik alsaydım voge 250rr alırdım

SS bir makine almaktansa 250cc civarında bir naked almanı öneririm. Başlangıç için daha kıvrak, devrildiği zaman çok da zarar görmeyecek motorlar öneririm. Bütçe ne kadar bilmiyorum ama ns200'den cb250r'a kadar bir sürü güzel ve kullanması kolay motorlar var. Ekipmanınızı eksik etmeyin, eğitim almaya çalışın. En kötü ihtimalle kapalı alan hakimiyet eğitimi alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…