Başlangıç için 3D yazıcı önerisi

Yazınızın tamamını okudum zaten. Hevesi olan birisi böyle bir yazıcı kullanırsa soğur bu sektörden. Özelliklede hiç uğraşmak istemiyorsa.
Ender 3 pro alsın demedim. Hatta zaten ender 3 pro almasın. 2018 model yazıcı ve piyasası da hızlı değil. Gidip 20 bin civarı parayı heves mi değil mi bilmediği bir hobiye vereceğine 5-6 bine piyasası hızlı bir model alıp kendini test etsin diyorum. Hevesi varsa ileride kendisi yükseltmek ister. Ben de işler hevesin ötesine geçtiği için a1 combo sipariş ettim zaten.

Benim demeye çalıştığım bambu lab kadar rahat bir yazıcı kullanmayıp sonra yazıcıdan soğuyup vazgeçebilme olasılığı.

Çünkü aynı durumu bende yaşıyordum. Fakat sonradan bir üst modele geçtim rahatladım. Geçmeseydim muhtemelen oracıkda bırakırdım bu sektörü.

Bende de tam tersi oldu. Uğraştıkça daha çok hoşuma gitti. Sorun çıktıkça makineyi söküp takıp nasıl çalıştığını, mekaniğini anladım. O yüzden bu güncel makinemi de satmayı düşünmüyorum. Hatta upgrade edip direct drive extruder takma peşindeyim. A1 combonun gelmesini bekliyorum. Yazıcıyı durdurmak istemediğim için şimdilik girişmiyorum o işe. Yeni yazıcım da kargoya verilmiş. Bir kaç güne gelir muhtemelen

Hocam ender 3 Pro'ya Direct Drive upgrade i yerine çift Z upgrade yapsanız daha iyi olur.

Benim bıkma sebebim yazıcıyı kendim yapmış olmam. Ondan dolayı çok fazla sorun yaşadım. 2 kere anakartı yaktım. Ender 3'e geçince bir nebze düzeldi bu durum.

O da aklımda ama öncelikle biraz daha hız ve tpu basabilme yeteneği için direct drive düşünüyorum. Alirxpresste 1-2 kit buldum. Hele bi yazıcım gelsin ondan sonra ne yapmak istediğime karar vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…