sefabgc Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu 24 Haziran 2025 #1 Tamamen hobi amaçlı drone almayı düşünüyorum. İlk defa kullanacağım. Hiçbir deneyim bilgim vs yok, ne önerirsiniz? Bütçem 5 ile 6 bin TL arası.
Tamamen hobi amaçlı drone almayı düşünüyorum. İlk defa kullanacağım. Hiçbir deneyim bilgim vs yok, ne önerirsiniz? Bütçem 5 ile 6 bin TL arası.
T trzeta82 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #2 5 6 bin liraya güzel gelmez açıkçası kaliteli olmaz ama dji mini 4k dusunebilirsiniz 14 bin kaliteli hem yeni başlayanlar için.
5 6 bin liraya güzel gelmez açıkçası kaliteli olmaz ama dji mini 4k dusunebilirsiniz 14 bin kaliteli hem yeni başlayanlar için.
sefabgc Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu 7 Temmuz 2025 #3 trzeta82 dedi: 5 6 bin liraya güzel gelmez açıkçası kaliteli olmaz ama dji mini 4k dusunebilirsiniz 14 bin kaliteli hem yeni başlayanlar için. Genişletmek için tıkla... Araştıracağım
trzeta82 dedi: 5 6 bin liraya güzel gelmez açıkçası kaliteli olmaz ama dji mini 4k dusunebilirsiniz 14 bin kaliteli hem yeni başlayanlar için. Genişletmek için tıkla... Araştıracağım
T trzeta82 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #4 sefabgc dedi: Araştıracağım Genişletmek için tıkla... Hocam bence almayın. trzeta82 dedi: Hocam bence almayın. Genişletmek için tıkla... Cünkü Türkiye'de izin alma vs cok katı önermiyorum ama illa alacagım derseniz öyle.
sefabgc dedi: Araştıracağım Genişletmek için tıkla... Hocam bence almayın. trzeta82 dedi: Hocam bence almayın. Genişletmek için tıkla... Cünkü Türkiye'de izin alma vs cok katı önermiyorum ama illa alacagım derseniz öyle.
sefabgc Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu 9 Temmuz 2025 #5 Aldım sattım