Başlangıç için araba önerisi

HayatFasafiso

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 9 7950X3D 128 MB Önbellek 16 Çekirdek 4.20 GHz AM5
Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti 12 GB 192 Bit GDDR6X DX12
Asus ROG Strix Z690-E Gaming Wi-Fi D5 Intel LGA1700 ATX Anakart
Corsair Vengeance LPX 32 GB (4x8 GB) DDR4 3200 MHz C16 RAM
Gamepower Gasket Elite RGB Wireless Bluetooth Red Switch
RAZER Enkı X Oyuncu Koltuğu Siyah Yeşil
LOGITECH G G733 LIGHTSPEED RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses
RAZER Basilisk V3 Pro Kablosuz Mouse Beyaz
Meslek
Graphic Designer & Software Developer
Merhaba yakında 18'e adım atacağım ve ehliyeti alır almaz araba almak istiyorum 1-1, 5 m TL arası önerileriniz var mıdır?
Şık olsun, sorun çıkarmasın üzmesin yeter.
Kafamda golf veya leon fr var.

Ford Mondeo 2019 Style model bir araba bulabilirsiniz hocam muhtemelen. İ20N kadar performanslı olmaz ama çok konforlu bir araçtır.

Ford Mondeo 2019 Style model bir araba bulabilirsiniz hocam muhtemelen. İ20N kadar performanslı olmaz ama çok konforlu bir araçtır.
Teşekkür Ederim bakacağım

Hocam bir golf yakışır bence, piyasasıda hızlı.
Hocam bu golfta 1.6 1.4 vs var hangisi en iyisi ve tsı falanda var çok anlamıyorum

Hocam bir golf yakışır bence, piyasasıda hızlı.

Misal hocam çok aşırı güzel ama anlamadığım için 1.6 TDI Bluemotıon Hıghlıne diyor en iyisi mi bilgilendirirseniz sevinrim

Son düzenleme:
Hocam ben 0 alacağınızı düşünerek yazdım. Bende tam o özellikleri bilmiyorum. Ancak attığınız araba çok zottirik yani pek tavsiye etmem. Jantlar falan değişmiş gençlerin elinde oynanmış bir arabaya benziyor. Benim açımdan 0 almak her zaman ilk tercihim. Sonradan çıkan sürprizlerle karşılaşmayı sevmiyorum.

Hocam ben 0 alacağınızı düşünerek yazdım. Bende tam o özellikleri bilmiyorum. Ancak attığınız araba çok zottirik yani pek tavsiye etmem. Jantlar falan değişmiş gençlerin elinde oynanmış bir arabaya benziyor. Benim açımdan 0 almak her zaman ilk tercihim. Sonradan çıkan sürprizlerle karşılaşmayı sevmiyorum.
Sizde haklısınız ancak golfun eski kasaları hoşuma gidiyor mesela i20n otomatik olsa direkt seçimim o ancak değil leon desen piyasası çok garip golfda aynı gerçi eli ayağı düzgün bulmak zor ya çok çok sıfır bakarım biraz kredi çekip

Merhaba yakında 18'e adım atacağım ve ehliyeti alır almaz araba almak istiyorum 1-1, 5 m TL arası önerileriniz var mıdır?
Şık olsun, sorun çıkarmasın üzmesin yeter.
Kafamda golf veya leon fr var.
1.5m sıfıra yakın full paket megane atabilirsiniz biraz daha şekilli olsun diyorsanız golf ve Leon iyi tercih olur. 1.5 tsi benzin ünitesi hem iyi gider hemde 1.0 a göre daha sorunsuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı