C# Başlangıç için C# seçilmeli mi?

Sparkyy

Hectopat
Daha fazla  
Merhabaz programlamaya C# ile başlayıp, mobil uygulama geliştirmek gibi bir amacım var. Başlangıç için C# sorun yaratır mı?

Ben algoritma mantığını Flow chart isimli bir uygulamadan öğrenmiştim temelimi de kısa bir süre Python görerek ile atmıştım sonrasında C# gördüm ve ona odaklandım.

Ben algoritma mantığını Flow chart isimli bir uygulamadan öğrenmiştim temelimi de kısa bir süre Python görerek ile atmıştım sonrasında C# gördüm ve ona odaklandım.
Flow chart'ı virüssüz olarak paylaşan çok az yer var.

Algoritma ve değişken mantığını uzun olmayan bir sürede temel uygulama ve dillerde öğrendikten sonra C# güzel bir seçenek.

Flow Chart'ı virüssüz olarak paylaşan çok az yer var.

Link bulursam atayım bende vardı.

Mobil uygulama geliştirmek için c# çok işinize yaramaz. C# ile back end uygulamaları veya konsol uygulamaları yapabilirsiniz daha çok. Ya da oyun - windows uygulamaları progamlanabilir. Zorluk olarak iyidir ama mobil uygulama hedefi için doğru değil. Android tarafı için kotlin IOS için swift bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…