Başlangıç için chopper/cruiser motor önerisi

fredkit

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba birkaç hafta içinde A2 ehliyet alacağım ve chopper/cruiser model motorlar çok hoşuma gidiyor. Birkaç model gördüm. Falcon freedom ve Regal raptor gibi. 2.el olarak kış ayı olacağını da düşünerek 100 bin civarına öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha çıkarsa Mondial Nevada bakılabilir. Çıkmazsa kuba superlight olabilir. İlle cruiser dediğin için bunu önerdim. 100.000₺ ile alınabilecek en temiz, en sorunsuz, en mantıklı motor bence Bajaj N250. İkinci elden 2-3binde olanlarını 100.000₺ civarına bulabiliyorsun.

Yok hocam ben cruiser takıntılıyım nevadayı biliyorum ama çok yükselemedim bir tanıdığımda da vardı Regal raptor daytona 250 için ne dersiniz?

Yok hocam ben cruiser takıntılıyım nevadayı biliyorum ama çok yükselemedim bir tanıdığımda da vardı Regal raptor daytona 250 için ne dersiniz?
Kronik şanzıman kırma eğiliminde motorlar. Ben tavsiye etmem. Bu küçük hacimli cruiserların en çok satanları en çok tutanları bu söylediğim iki model.

Kronik şanzıman kırma eğiliminde motorlar. Ben tavsiye etmem. Bu küçük hacimli cruiserların en çok satanları en çok tutanları bu söylediğim iki model.

Falcon freedom 250, daystar 250 gibi motorlara ne diyorsun.

Tasarım olarak daytona çok hoşuma gitti sizce şanzıman riski göze alınır mı?
Bence alınmaz. Çok yakın arkadaşım 2 kere şanzıman kırdı. Şimdi yaptırmak istemiyor. Boşu boşuna yatıyor motor. Direkt şahit olduğum için yazdım zaten en başta da.

En basitinden regal raptor şanzıman yazarsan sorunlu olduğunu görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…