Başlangıç için chopper motor tavsiyesi

Mr.Broken

Hectopat
Daha fazla  
A ehliyete yazıldım. 1-2 aya kalmaz ehliyet elimde olacak. Hız yapmadan keyiflik bir chopper motor arıyorum. Yüksek CC başlangıç için istemiyorum. Max. 250CC. Regal Raptor'lara baktım, biraz araştırdım. 300Km'ye gelmeden yakıt kaçağı veriyormuş çoğu. O markadan uzak durmak istiyorum. Küba Superlight 125 olabilir diye düşünüyorum ama o da pek yatmadı aklıma. Aldım mı en az 1-2 sene götürecek bir şey istiyorum. Bütçe 180k. Önerilerimizi bekliyorum.

Superlight 125 çok iyi bir motor değil ama başlangıç için güzel ve elden çıkarması diğer dengi motorlara göre daha kolay. Eğer yakın zamanda yükseltceksen olur ama eğer bir süre daha idare edeceksen bence 200'lük olana bak.

A ehliyete yazıldım. 1-2 aya kalmaz ehliyet elimde olacak. Hız yapmadan keyiflik bir chopper motor arıyorum. Yüksek CC başlangıç için istemiyorum. Max. 250CC. Regal Raptor'lara baktım, biraz araştırdım. 300Km'ye gelmeden yakıt kaçağı veriyormuş çoğu. O markadan uzak durmak istiyorum. Küba Superlight 125 olabilir diye düşünüyorum ama o da pek yatmadı aklıma. Aldım mı en az 1-2 sene götürecek bir şey istiyorum. Bütçe 180k. Önerilerimizi bekliyorum.

Ben de Regal raptor almak istiyorum yazın.

Bütçenize az daha koyup tam olarak chopper olmasada crusier,scrambler denebilecek bir model olan honda cl250 tam olarak sizlik bir motor. Çinlilere hiç bulaşmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı