Başlangıç için Dominar 250D iyi bir seçim mi?

Sagoluyom

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi ilk motorumu alacağım. Önümde bir süre var ama hedef belirlemek istiyorum neyse.

Öncelikle naked motorlar hoşuma gidiyor, o yüzden 250D modelini beğendim ve çevremdeki kullanıcıları ayrıyeten motor sevdalı arkadaşlarımın önerisi üzerine bu motorda karar kıldım ama halen emin değilim. Başlangıç için iyi olacak mı?

Nasıl kullanacağıma gelirsek genellikle Kütahya şehir içi ve denizli-Kütahya arası yılda birkaç kere git gel yapacağım.

Motorlar hakkında çok bir bilgim yok. Öğrenciyim, bu motor beni yorar mı, kroniği var mı?

Ve birkaç kişinin dediği üzere virajda arka teker atıyormuş fabrika çıkış tekerleri.

Son soru olarak ikinci el 150 bin sıfır 220 bin, hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim arkadaşımda vardı halen kullanıyor fakat motorunda sorun çıktığını söylemişti. Motor biraz ağır. Diğer bi arkadaşım 2023 model 5 binde Pulsar sattı 110 bine. O daha garanti bir tercih olabilir.

Kendisi memnunmu bir de kaç km sorun çıkarttı acaba öğrenebilir miyim?

Benim arkadaşımda vardı halen kullanıyor fakat motorunda sorun çıktığını söylemişti. Motor biraz ağır. Diğer bir arkadaşım 2023 model 5 binde Pulsar sattı 110 bine. O daha garanti bir tercih olabilir.

180 boy 80 kiloyum bence yeterli gibi ama 250d yerine önerebilecrğiniz 150-200 bin bandında motor varmıdır 250cc olan
Dominarlar biraz iri yapılı insanlara daha uygun bence, n250 sürdüm ama dominar biraz yüksek kalıyor ona göre.

Hiçbir f/p motorun fabrika lastiğini kullanmayın hepsi leş gibi.

Dominarın ağırlığı haricinde bir dezavantajı yok. Fiyatına göre güzel bir motor. 2. elden almanız daha mantıklı olur. Sıfır gibi düşük km olanları sıfırının oldukça altına bulunabiliyor. Ben 400 olanı kullandım. 1-2 ufak kroniği var ama çözülmeyecek bir durum yok. Çinli herhangi bir motordan daha iyidir aynı bütçede.

2 kere blok, 2 kere de egzoz değişti dedi. Şimdi sordum. Biraz apaçi gibi kullanıyor o.
Kendisi memnunmu bir de kaç km sorun çıkarttı acaba öğrenebilir miyim?

180 boy 80 kiloyum bence yeterli gibi ama 250d yerine önerebilecrğiniz 150-200 bin bandında motor varmıdır 250cc olan

Dominarın ağırlığı haricinde bir dezavantajı yok. Fiyatına göre güzel bir motor. 2. elden almanız daha mantıklı olur. Sıfır gibi düşük km olanları sıfırının oldukça altına bulunabiliyor. Ben 400 olanı kullandım. 1-2 ufak kroniği var ama çözülmeyecek bir durum yok. Çinli herhangi bir motordan daha iyidir aynı bütçede.
Öğrenci birine gidebilecek bi motor olarak nitelendirebilirim sanırım

2 kere blok, 2 kere de egzoz değişti dedi. Şimdi sordum. Biraz apaçi gibi kullanıyor o.
Düzgün kullansam 40 50bin km kadar idare eder diyen arkadaşlarım var foğru mudur

Öğrenci birine gidebilecek bi motor olarak nitelendirebilirim sanırım

Düzgün kullansam 40 50bin km kadar idare eder diyen arkadaşlarım var foğru mudur
Yani öyle de denebilir. Bu paraya alınabilecek bir motor. Eğer sıfırını nakit almaya paran varsa ikinci elden cb250r bakabilirsin. 250cc sınıfındaki en sorunsuz motordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı