Başlangıç için Dominar 250D iyi bir seçim mi?

Bence de eder ama Pulsar neden istemiyorsunuz?

Pulsar istemiyorum demedimki kankam neden Pulsar almam gerek veya tercihlerime eklemem gerek bildirsen daha net bir cevap verebilirim çünkü bilgiö olmadığını başta belirttim.

Yani öyle de denebilir. Bu paraya alınabilecek bir motor. Eğer sıfırını nakit almaya paran varsa ikinci elden cb250r bakabilirsin. 250cc sınıfındaki en sorunsuz motordur.
Bakacağım teşekkürler bilgilendirmen için

Pulsar istemiyorum demedimki kankam neden Pulsar almam gerek veya tercihlerime eklemem gerek bildirsen daha net bir cevap verebilirim çünkü bilgiö olmadığını başta belirttim.
Hocam söyledim ya hem daha hafif hem paran cebinde kalır hem ilk motorun olacak hafif olması güzel olur. Hem de motor konusunda daha sağlam. Ben en azından dominar kadar şikayet duymadım. Yukarıda söylediklerimin hepsini bahsettim.

Hocam söyledim ya hem daha hafif hem paran cebinde kalır hem ilk motorun olacak hafif olması güzel olur. Hem de motor konusunda daha sağlam. Ben en azından dominar kadar şikayet duymadım. Yukarıda söylediklerimin hepsini bahsettim.
Ağırlıktan yana bi derdim yok ama pulsarı hangi modeline bakmamı istediğini söyleyrbilirmisin rica etsem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı