Başlangıç için elektro gitar tavsiyesi

Lodqin

Decapat
Daha fazla  
Elektro gitarlar hakkında çalınanı dinlemek dışında bilgim yok, heves edip para biriktirdim. Tek tek ürünleri pek bilmediğim için set olarak almaya karar verdim şimdilik.
Beğendiğim setler bunlar, sizin öneriniz varsa yazabilirsiniz. Ayrıca sadece gitar olarak önerecekseniz amfi de önermenizi rica edeceğim, dediğim gibi pek bilgim yok. Uzun süre sorunsuz çalabileceğim bir gitar istiyorum. (Siyah renk ağırlıklı gitar tercihimdir.)

Senin durumunu bilmiyorum da gelecekte alacak arkadaşlar için önerebilirim.
Başlangıç için bu kadar para vermenize gerek yok.
Çalmak istediğin türe göre HSS SSS HSH dizilimine bak, araştırıp bunların ne olduğunu öğren. İstediğin grupların ne kullandığına bak.
Başlangıç için hardtail köprü ve HSS iyidir. İsim olarak Squier debut modellerine bakabilirsin.

Elektro gitarlar hakkında çalınanı dinlemek dışında bilgim yok, heves edip para biriktirdim. Tek tek ürünleri pek bilmediğim için set olarak almaya karar verdim şimdilik.
Beğendiğim setler bunlar, sizin öneriniz varsa yazabilirsiniz. Ayrıca sadece gitar olarak önerecekseniz amfi de önermenizi rica edeceğim, dediğim gibi pek bilgim yok. Uzun süre sorunsuz çalabileceğim bir gitar istiyorum. (Siyah renk ağırlıklı gitar tercihimdir.)
Linkteki iki set, gayet uygun. Amfiler de tam olması gerektiği gibi.
Beğendiğinizi alın. Aralarında başlangıç aşamasında fark edebileceğiniz bir ayrım söz konusu değil.

Manyetiğin "H" si "S" si sizi ilgilendiren şeyler değil bu aşamada kafanızı oraya takmayın. Çok ileriki mevzulardır. O seviyeye eriştiğinizde sizin zaten gitarınızı ve ekipmanınızı değiştirmeye ihtiyacınız olacak. Ama şimdi değil.

Linkteki iki set, gayet uygun. Amfiler de tam olması gerektiği gibi.
Beğendiğinizi alın. Aralarında başlangıç aşamasında fark edebileceğiniz bir ayrım söz konusu değil.

Manyetiğin "H" si "S" si sizi ilgilendiren şeyler değil bu aşamada kafanızı oraya takmayın. Çok ileriki mevzulardır. O seviyeye eriştiğinizde sizin zaten gitarınızı ve ekipmanınızı değiştirmeye ihtiyacınız olacak. Ama şimdi değil.
hocam bunlardan ayrı olarak 15k bandında bir gitar önerebilir misiniz? Gerçekten bu konu hakkında fikrim yok denilebilir ve acayip kafam karıştı lütfen yardım edin

hocam bunlardan ayrı olarak 15k bandında bir gitar önerebilir misiniz? Gerçekten bu konu hakkında fikrim yok denilebilir ve acayip kafam karıştı lütfen yardım edin
Başlangıç beğendiğini alma işidir. Sizin kafanızda olanları paylaşırsanız uygunluğu konusunda yardımcı olabilirim.

ilk paket 22k gozukuyor. icindeki gitarin kendisi 12k, amfisi kablosu falan desen de o kadar etmiyor. onu alacaksan ayri ayri olarak gitari al ve farkli bir amfi al. amfi olarak katana ve orange crush in amfilerine bakabilirsin.

bence gayet çok iyi gitarlar hem baslangıç hemde başlangıçın bir üstü için gayet kullanışlı gitarlar isterseniz SX telecastera da bir bakabilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı