Emyrun
Zeptopat
Daha fazla
Merhaba, şu aralar elektrogitar öğrenmeye merak sardım ama 0 bilgim var (normal gitar da bilmiyorum, elektrogitar daha rahat dediler).
Birkaç site gezip gözüme böyle bir elektro gitar kestirdim, sizce başlangıç için alınır mı?
Yanında amfi almak şart mı? Tek başına ses vermiyor mu? (PC yok)
Ayrıca ülkemiz şartlarında her sene gitar değiştiremem sadece bunu alıp iyice yalayıp yutana kadar kullanmayı planlıyorum.
Maksimum bütçem 9-10k civarı, daha da zorlama imkanım yok.
www.enstrumarket.com
Böyle birşey de gözüme çarptı şimdi, renk olarak hoş duruyor ve fiyatı da oldukça ucuz, tavsiye eder misiniz?
kivilcim.com.tr
Metal tarzını seviyorum ve türkü havasında birşey çalmayacağım için sizce hss yerine hh almalımıyım?
Üstteki Madison markasının hh versiyonu.
Ayrıca linkini verdiğim tüm gitarlar 22 perde sanırım. Soloda herhangi bir sorun olur mu?
Birkaç site gezip gözüme böyle bir elektro gitar kestirdim, sizce başlangıç için alınır mı?
Yanında amfi almak şart mı? Tek başına ses vermiyor mu? (PC yok)
Ayrıca ülkemiz şartlarında her sene gitar değiştiremem sadece bunu alıp iyice yalayıp yutana kadar kullanmayı planlıyorum.
Maksimum bütçem 9-10k civarı, daha da zorlama imkanım yok.
Madison MEG-3BK Siyah Elektro Gitar
Madison MEG-3BK Siyah Elektro Gitar Madison elektro Gitarlar, Yeni başlayanlar için en ucuz fiyata ve Kılıf (Çanta), Pena, Jack Kablosu ve Askı Hediyeleriyle en iyi kalitede EnstruMarket'te
www.enstrumarket.com
Madison MEG-4M-BK Mat Siyah Elektro Gitar
Madison MEG-4M-BK Mat Siyah Elektro GitarElektro gitar veya elektronik gitar, sesini manyetikleri aracılığı ile elektrik akımına dönüştüren ve bir amplifikatör ile bu akımdan ses elde edilmesine olanak tanıyan gitar türüdür. Oluşturduğu sinyalin değiştirilebilir olması, ve zamanında bir devrim...
Metal tarzını seviyorum ve türkü havasında birşey çalmayacağım için sizce hss yerine hh almalımıyım?
Üstteki Madison markasının hh versiyonu.
Ayrıca linkini verdiğim tüm gitarlar 22 perde sanırım. Soloda herhangi bir sorun olur mu?
Son düzenleme: