Başlangıç için elektrogitar önerisi

Makaleler
3
Türk Rock grupları dinliyorum, Sakin: Kor Bir Ay'ın giriş gitar solosu beni bu hevese meyil etti; Duman, Mor ve Ötesi ve Manga. Bu grupların şarkılarını seviyorum hangi elektrogitar türünü almalıyım? Başlangıç seviyesi için ne önerilir? Ayrıca ses çıkışını çoğunlukla kulaklığıma almak istiyorum, gitar tercihimde bunun büyük bir etkisi olur mu, öneride bulunursanız bunu da dikkate alır mısınız? Çevremde anlayan biri olmadığından ikinci ele yönelmeyi pek istemiyorum. Genel olarak nelere dikkat etmem gerekir, Yamaha Pasific 012 DMB / Ibanez GRX40 uygun olur mu?

Bütçe, sorduğum gitarlardan da anlaşılacağı üzere Max. 12bin.

Türk rock grupları dinliyorum, sakin: Kor bir Ay'ın giriş gitar solosu beni bu hevese meyil etti; duman, mor ve ötesi ve manga. Bu grupların şarkılarını seviyorum hangi elektrogitar türünü almalıyım? Başlangıç seviyesi için ne önerilir? Ayrıca ses çıkışını çoğunlukla kulaklığıma almak istiyorum, gitar tercihimde bunun büyük bir etkisi olur mu, öneride bulunursanız bunu da dikkate alır mısınız? Çevremde anlayan biri olmadığından ikinci ele yönelmeyi pek istemiyorum. Genel olarak nelere dikkat etmem gerekir, Yamaha pasific 012 dmb / Ibanez grx40 uygun olur mu?

Bütçe, sorduğum gitarlardan da anlaşılacağı üzere Max. 12bin.

Strat almanız gerek dediklerinize göre. Squier kalitelidir ben size birkaç örnek atayım.
Bu güzel bir gitar 700 TL fazla kesinlikle verilir kriterlere bakacak olursak. Dediğiniz gitarlarda olur ama attığım kalite konusunda dünyanın en iyi markalarının alt firması. Xiaomi Redmi gibi.

Strat almanız gerek dediklerinize göre. Squier kalitelidir ben size birkaç örnek atayım.
Bu güzel bir gitar 700 TL fazla kesinlikle verilir kriterlere bakacak olursak. Dediğiniz gitarlarda olur ama attığım kalite konusunda dünyanın en iyi markalarının alt firması. Xiaomi Redmi gibi.
Strat dediğiniz model SX Stratocaster midir hocam? Ayrıca attığınız ürünün stoğu kalmamış. Bu iki gitar da kulaklıkla dinlemek için uygun mudur?

Pacifica 012 başlangıç için en iyilerden. Öneririm.
Ankara'da gezerek almayı düşünüyorum, başka öneri modelleriniz varsa alabilirim hocam. Sıfırım.

Strat dediğiniz model SX stratocaster midir hocam? Ayrıca attığınız ürünün stoğu kalmamış. Bu iki gitar da kulaklıkla dinlemek için uygun mudur?

Ankara'da gezerek almayı düşünüyorum, başka öneri modelleriniz varsa alabilirim hocam. Sıfırım.

Hocam gitarı amfisiz çalamazsının neredeyse her amfide kulaklık çıkışı bulunmakta. Kulaklık sevmeniz iyi bir şey o zaman ses kartı alın sonsuz tonunuz olur.

Hocam gitarı amfisiz çalamazsının neredeyse her amfide kulaklık çıkışı bulunmakta. Kulaklık sevmeniz iyi bir şey o zaman ses kartı alın sonsuz tonunuz olur.

Bu ürün ile çözeceğimi düşünüyordum ama yanılmış mıyım?

Amfi önerinizi de alabilirim.

Strat dediğiniz model SX stratocaster midir hocam? Ayrıca attığınız ürünün stoğu kalmamış. Bu iki gitar da kulaklıkla dinlemek için uygun mudur?

Altta linkini verdiğim ilk iki gitar Squier markasından donanım ve ağaç kalitesi olarak daha kalitelidir. SX markasınında ağaç kalitesi iyidir.

DST-400
DST-600
-------------
SX Stratocaster
SX SST/ALDER

Technopat Haberler

Geri
Yukarı