Başlangıç için elektrogitar ve amfi önerisi

EmreErdm

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi elektrogitar ve amfi önerilerinizi bekliyorum. Daha çok rock tarzı bütçe önemli değil, orta fiyat olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amfi olarak Blackstar ID Core V3 öneririm. Gitar olarak ise hem sert tonda çalmak hem de yumuşak tonda çalmak için HSH manyetik bakabilirsiniz. Ibanez GRG170 örneğin.

Squier (fender) gitar ve boss veya marshall amfi. Bu bütceye ve paraya göre çeşitlenir. İyi gitarda parmak rahat kullanılır.

7-8k civarında SX, Aria ya da Squier, 10k civarında SGR Banshee-6 ya da SGR C-1, 13-15k civarında Azes40 öneriyorum gitar olarak. Sıfır alın işi bilmiyorsunuzdur. Amfi değil ses kartı öneririm bir de. Onu 2. el alabilirsiniz sorunu yoksa. Focusrite Scarlett Solo Gen 3 ya da 4 öneriyorum kurulumu kolay olduğundan. DAW ve plugin konusunda da yardımcı olabilirim.

Gitara yeni başlayacaksanız Ses kartı, Dijital işlemcili - modellemeli amfiler almayın. Onlar sizin seviyenize uygun şeyler değiller. Gelişiminizi öğrenmenizi etkileyebilirler.

Marsgall Mg10-15 gibi düz ve analog bir amfi edinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…