Başlangıç için elektrogitar ve amfi önerisi

Hayatımda hiç gitar bile tutmadım ama bir yerden başlamak lazım normal gitar çok sıkıcı gibi geliyor. Aylık 4.5k burs alıyorum, galiba elektronun yanında amfi lazımmış. 2 el alabilirim ama cidden abartı bir şey olmasın bütçe dostu olması lazım. Böyle bir şey buldum sizce nasıldır? Kursa falan gitmeyeceğim bu arada ama öğrenmek için zamanım bol. @Single_factor

@Single_factor hocam yardım

Selamlar,

İşinizi görür. Ancak bütçeniz el veriyorsa Gitar üretmede daha tecrübeli olan Squier, SX, Kozmos setlere bakın.

Kursa gitmenizi mutlaka tavsiye ediyorum. Belediyelerin ğcretsiz kursları mevcut. Başlangıçta tutuş duruş ve temmelleri öğrenin saha sonra tek başınıza ilerleyin.

Kozmos dediğiniz bu daha iyi midir hocam? İyi bir bilgisayarım var bu arada gitarın sesleri bilgisayar programından falanda ayarlanıyorsa.

Bana bir tane seti alın diyin hocam direkt alırım güvenim sonsuz. Ben hiç bilmiyorum çünkü. Bu arada şunun gibi şarkılar çalmak istiyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabi ilki çok zor ama yavaş yavaş yani ses için örnek verdim.

Squier setler almış başını gitmiş, malum yeni yıl zamları

Linklediğin Kosmos set yeterlidir. Köprüde humbucker var. Gitarın daha az gürültü üreteceği anlamına gelir. Amfisi yetersiz ancak yine de en az 1 sene işinizi görür çünkü zaten bu aşamada düzgün ses çıkartamayacaksınız.

Bütçeniz yeterli ise,
Biraz daha ekleyebilirseniz Humbucker lı üst model,

Hocam linkledikleriniz çok pahalıymış, dediğiniz gibi kosmos yeterliyse onu alayım bari, giriş için bir şeyler vaat etsin yeter bana.

Hocam yeniden merhaba daha ürünü almadım ama son bir şey sormak istiyorum. Şu ürünün videosunu izledim distortion diye bir şey açınca asıl elektro gitar sesi çıkıyor gibi bir şey ama diğer sizin attığınız ürünün amfisinde distortion düğmesi yok galiba. Distortionu açmayınca sanki düz gitar sesiymiş gibi geliyor acaba yanlış mı anladım yoksa diğer amfide de o özellik var mı?

İkisinde de Distortion / drive switchleri mevcut.

Merhaba hocam bir şey sorabilir miyim 2 yıldır klasik gitar çalıyorum artık yakın zamanda elektroya geçmek istiyorum başlangıç seviyesini geçmeyi düşünüyorum artık ama arkadaşın önerdiği gitarı alsam yaz tatiline doğruda iyi bir amfi alsam(Marshall gibi)sizce mantıklı olur mu arkadaşın önerdiği 9000TL veya 7800 TL olanı almayı düşünüyorum.

İkisinde de distortion / Drive switchleri mevcut.

Midex marka olan mı?
İşinizi görür evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…