bbiricik Zeptopat Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Sistem Özellikleri amd r5 5600g, kingston fury beast 8gb 3200mhz ×2, kingston nv3 1tb, kingston a400 480gb, gigabyte am4 b450m h. Cinsiyet Erkek Meslek ogrenci Dün 14:48 #11 SoloKurt dedi: Tremolo kolu hocam, çok eğlencelidir. Abartıyolar bence zahmetini, 2-3 akordan sonra stabil şekilde kullanırsınız, ileriki zamanlara artık. Çözüm işaretlerseniz çok sevinirim. Hayırlı uğurlu olsun! Genişletmek için tıkla... Fikrimi cok degistirdim biliyorum ama eger cok sorun cikarmayacaksa tremolo kollu bir jackson da alabilirim zaten daha ucuz
SoloKurt dedi: Tremolo kolu hocam, çok eğlencelidir. Abartıyolar bence zahmetini, 2-3 akordan sonra stabil şekilde kullanırsınız, ileriki zamanlara artık. Çözüm işaretlerseniz çok sevinirim. Hayırlı uğurlu olsun! Genişletmek için tıkla... Fikrimi cok degistirdim biliyorum ama eger cok sorun cikarmayacaksa tremolo kollu bir jackson da alabilirim zaten daha ucuz
SoloKurt Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 111 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:58 #12 bbiricik dedi: Fikrimi cok degistirdim biliyorum ama eger cok sorun cikarmayacaksa tremolo kollu bir jackson da alabilirim zaten daha ucuz Genişletmek için tıkla... Yapıştır hocam hiçbir şey olmaz.
bbiricik dedi: Fikrimi cok degistirdim biliyorum ama eger cok sorun cikarmayacaksa tremolo kollu bir jackson da alabilirim zaten daha ucuz Genişletmek için tıkla... Yapıştır hocam hiçbir şey olmaz.