Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #41 Swearr dedi: Bu yazın başı gitarı alacağım ortasında ya da sonuna doğru amfi almayı planlıyorum. Ses kartı işi çok karışık geldi. Genişletmek için tıkla... Karışık değil. Öğrendiğiniz zaman gayet basit. Amfi ile kayıt alacağınız zaman mikrofonlamak zorunda olacaksınız.
Swearr dedi: Bu yazın başı gitarı alacağım ortasında ya da sonuna doğru amfi almayı planlıyorum. Ses kartı işi çok karışık geldi. Genişletmek için tıkla... Karışık değil. Öğrendiğiniz zaman gayet basit. Amfi ile kayıt alacağınız zaman mikrofonlamak zorunda olacaksınız.
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 5 Mayıs 2024 #42 Yavuz_Çetin dedi: Karışık değil. Öğrendiğiniz zaman gayet basit. Amfi ile kayıt alacağınız zaman mikrofonlamak zorunda olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Peki gitar olarak neyi öneriyorsunuz? Bütçemi 10bine çıkaracağım. Sadece gitar için 10 bin. Konuyu hortlatıyorum evet ama sanırım ben bu işe bu yaz başlayacağım. Bütçem 15bin ne önerirsiniz? Son düzenleme: 8 Nisan 2025
Yavuz_Çetin dedi: Karışık değil. Öğrendiğiniz zaman gayet basit. Amfi ile kayıt alacağınız zaman mikrofonlamak zorunda olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Peki gitar olarak neyi öneriyorsunuz? Bütçemi 10bine çıkaracağım. Sadece gitar için 10 bin. Konuyu hortlatıyorum evet ama sanırım ben bu işe bu yaz başlayacağım. Bütçem 15bin ne önerirsiniz?