Başlangıç için gamepad önerisi

F310 çok eskidi. Hall efectli olacak ve uzun süre götürecek giriş değil orta seviye F/P ürünü olarak wratih e-Sports sitesinde satılan shooter 3'e bakmanı tavsiye ederim.

F310 almayı düşünüyorum, ilk gamepadim olacak. Biraz alıştıktan sonra DualSense alacağım. Önerisi olan var mı?
F310 alma boşuna. 2. olarak PC için dualsens de alma. Alacaksan Shooter 3 gibi gamepad'ler var onları al ve alıştıktan sonra da o gamepad'ler ile devam et.

İyzico cashback alarak da 350-400TL daha ucuza getirebiliyorsun bu gamepad'i 1400TL falan oluyor. Gidip milattan kalma gamepad'e boşa para verme.

F310 çok eskidi. Hall efectli olacak ve uzun süre götürecek giriş değil orta seviye F/P ürünü olarak wratih e-sports sitesinde satılan shooter 3'e bakmanı tavsiye ederim.

F310 alma boşuna. 2. olarak PC için DualSense'de alma. Alacaksan shooter 3 gibi Gamepad'ler var onları al ve alıştıktan sonra da o Gamepad'ler ile devam et.

Hocam kontolcüleri böyle olan gamepadleri denedim ama elime hoş gelmedi. İnt cafelerde full DualSense ile oynuyorum.

1748195791513.png

Hocam kontolcüleri böyle olan gamepadleri denedim ama elime hoş gelmedi. İnt cafelerde full DualSense ile oynuyorum.

Eki Görüntüle 2498928

Uzun kullanımda alışırsın normalde PS daha yaygın olduğu için kol olarak insanlar ona yöneliyor. Senin seçimin tabii ama gene tavsiyem boşa DualSense'e para vermemen olur gene. Shooter 3 al en kötü 2. elde satarsın DualSense almadan önce ama F310 aldın mı para tümden çöpe gidecek. Hem alışırsan da tekrar gamepad almana gerek kalmamış olur.

F310'un driver derdi yok, tak çalıştır. Windows kendisi otomatik yüklüyor. Desteklemediği bir oyunla karşılaşmadım. Sifu, Death Stranding, Need for Speed Unbound, Stray, Detroit Become Human, Unreal Engine 4 motoru vs. bir sürü uygulamada kullandım. Çok klasik bir kontrolcü. Ergonomik olarak Dualshock 3'ü anımsatıyor, titreşim motorları yok ve kablolu. Bu saydığım faktörler sorun değilse gayet tercih edilebilir.

Fiyatı da çok uygun. Fantec Shooter 3'ün 1/3'ü kadar. Herkes niye bu kadar gömüyor bu kontrolcüyü anlamıyorum. Gayet fiyat performans işini yapan düz bir kontrolcü. Eskidi orası ayrı ama ucuza bir kontrolcü aranıyorsa ve titreşim vs. önemli değilse rahatlıkla alınabilir.

F310'un driver derdi yok, tak çalıştır. Windows kendisi otomatik yüklüyor. Desteklemediği bir oyunla karşılaşmadım. Sifu, Death Stranding, Need for Speed Unbound, Stray, Detroit Become Human, Unreal Engine 4 motoru vs. bir sürü uygulamada kullandım. Çok klasik bir kontrolcü. Ergonomik olarak Dualshock 3'ü anımsatıyor, titreşim motorları yok ve kablolu. Bu saydığım faktörler sorun değilse gayet tercih edilebilir.

Fiyatı da çok uygun. Fantec Shooter 3'ün 1/3'ü kadar. Herkes niye bu kadar gömüyor bu kontrolcüyü anlamıyorum. Gayet fiyat performans işini yapan düz bir kontrolcü. Eskidi orası ayrı ama ucuza bir kontrolcü aranıyorsa ve titreşim vs. önemli değilse rahatlıkla alınabilir.
14 senelik kablolu+ külüstür sürekli bozulan bir ürün olduğu için çünkü.

Ayrıca F310 600TL. Cashback ile Shooter 3 1300TL oluyor. Evet 2 katı ama özellik ve kalite olarak 2 katından daha iyi bir kontrolcü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı