Başlangıç için gitar hocası önerisi

Eymen1657

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta yazdığı gibi bu konu hakkında öneri istiyorum. Normalde gitarı öğrenmek için çoğu kişi gibi onur Art'tan izliyordum fakat yorumlara baktığım zaman bu arkadaşın iyi bir hoca olmadığını çok daha iyi hocalar olduklarını söylüyorlardı. Eğer dedikleri doğru ise hangi hocalardan izlemeliyim?
Ya da onur art ile devam mı etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

İyi bir öğretmen değil iyi bir gitarist hiç değil.

yorumlara baktığım zaman bu arkadaşın iyi bir hoca olmadığını çok daha iyi hocalar olduklarını söylüyorlardı. Eğer dedikleri doğru ise

Haklılar.

hangi hocalardan izlemeliyim?
Ya da onur art ile devam mı etmeliyim?

Yabancı olarak Paul Davids, Bernth, music is win ve Sean Mann gibi kanallar var bunlar ders vermekten ziyade gitar ile ilgili yapılabilecek hataları anlatan kaliteli kanallar. Yerli olarak onur ataman (kendisi çok iyi bir müzisyendir aynı zamanda), AE müzik antalya, deniz sayman ve tadımlık tavsiyeler çok şey öğrenebileceğiniz kanallar.

İyi bir öğretmen değil iyi bir gitarist hiç değil.

Haklılar.

Yabancı olarak paul davids, bernth, Music is Win ve sean mann gibi kanallar var bunlar ders vermekten ziyade gitar ile ilgili yapılabilecek hataları anlatan kaliteli kanallar. Yerli olarak onur ataman (kendisi çok iyi bir müzisyendir aynı zamanda), AE müzik Antalya, deniz sayman ve tadımlık tavsiyeler çok şey öğrenebileceğiniz kanallar.

Teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacağım.

Onur Art, ders vermeden önce kendisi gitar tutmayı öğrenmeli. Kimseyi izlemeyin. Başlangıç aşamasındaysanız bire bir ders alın. Belediyelerin halk eğitim merkezleri ücretsiz. Bir süre ders alın daha sonra kendi başınıza ilerleyin.

Onur Art müzisyenden ziyade içerik üreticisi gibi. Onunla bişeyler öğrenmeye başlamak çok yanlış olur. Nurkan Renda ve Selim Işık kaliteli adamlar. Güzel videoları var YouTube'da tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı