Herkese merhaba,
Gitar çalmaya heveslendim umarım da öğrenebilirim. Başlangıç için neler alabilirim bütçem (2500TL ama gitar fiyatları hakkında da pek fikrim yok.) Çok değil şimdilik ucuz bir şeyler almak istiyorum kendimi denemek için. Ayrıca evde kendi kendime öğrenebilir miyim yoksa kursa gitmeden olmaz mı bu iş?
Selamlar.
Ben zamanında çocuk gitarıyla evde YT den baka baka öğrenmiştim ama basit düzeyde. Tüm akorları basabiliyorum ve TAB olarak da çalabilirim ama sadece bakarak veya ezberleyerek. Kulaktan şu sesi bas deseniz basamam.
O yüzden hedefiniz eğer sesleri öğrenerek, bundan para kazanacak bir sanat haline dönüştürmek istiyorsanız, bir öğretmenle çalışmanız daha doğru olacaktır.
Selamlar.
Ben zamanında çocuk gitarıyla evde YT'den baka baka öğrenmiştim ama basit düzeyde. Tüm akorları basabiliyorum ve Tab olarak da çalabilirim ama sadece bakarak veya ezberleyerek. Kulaktan şu sesi bas deseniz basamam.
O yüzden hedefiniz eğer sesleri öğrenerek, bundan para kazanacak bir sanat haline dönüştürmek istiyorsanız, bir öğretmenle çalışmanız daha doğru olacaktır.
Valla hocam klasik için pek bilgim yok ama akustikte cort markasının bütçenize uygun olanlarından öneririm.
8 yıl önce aldığım gitar duruyor hala o yüzden güncel fiyatları hakkında vesaire bilgim yok. İkinci el öneririm eğer bütçe denkleşmiyorsa.
Bendeki modeli AD810, 350 TL ye almıştım.
Vallahi hocam klasik için pek bilgim yok ama akustikte Cort markasının bütçenize uygun olanlarından öneririm.
8 yıl önce aldığım gitar duruyor hala o yüzden güncel fiyatları hakkında vesaire bilgim yok. İkinci el öneririm eğer bütçe denkleşmiyorsa.
Bendeki modeli AD810, 350 TL'ye almıştım.