Başlangıç için gitar önerisi

Önce zuhal müzik ve dore bunlar işin ehlidirler.
Serenat müzik.
Gözde müzik.
Nefes müzik.
Can müzik.
Deniz müzik aletleri.
Serenat müzik.
Elektro, akustik ve klasik gitarlar; bağlama, keman, piyano gibi enstrümanlar.
Resmi web sitesi ve Hepsiburada mağazası üzerinden alışveriş imkanı sunuyor.
Instagram sayfası üzerinden güncel ürün ve kampanyaları takip edebilirsin.
Can müzik.
Gitar, keman, piyano, klarnet, bağlama gibi enstrümanlar ve aksesuarlar.
Resmi web sitesi üzerinden ürünleri inceleyebilir ve satın alabilirsin.
Deniz müzik.
Gitarlar, piyanolar, nefesli veya yaylı çalgılar vb gibi enstrümanlar ve aksesuarları satıyor. Online alışveriş imkanı da sunuyor.
Nefes müzik.
Müzik aletleri satışı ve müzik eğitimi hizmetleri sunuyor bu mağaza.
Instagram sayfası üzerinden iletişime geçebilir ve güncel duyuruları takip edebilirsin.
Eğer geniş ürün yelpazesi ve Online alışveriş imkanı senin için önemliyse serenat müzik öne çıkan bir seçenek olabilir. Ancak, diğer mağazalar da farklı avantajlar sunar. İhtiyaçlarına ve tercihine göre bu mağazaları seçebilirsin.

Çok teşekkür ediyorum.

Bende de klasik var hocam arada 2-3 çalmaya çalışıyorum Cort AC10-NS olması lazım tekrardan teşekkürler bu arada.
Rica ederim kardeşim. Cort bu modelinde herhangi bir elektronik sistem bulunmuyordu yanlış hatırlamıyorsam bu nedenle sahne performansları için harici mikrofon veya pickup gerekebilir bir de kesik kasa tasarımı bulunmadığından, üst perdelere erişim sınırlı olabilir. Ama Cort bu gitarının çalım rahatlığı ve ton kalitesinden memnun herkes özellikle sap yapısının ele oturması ve tellerin parmaklara uygunluğu, yeni başlayanlar için avantaj sağlar kardeşim.

Son düzenleme:
Rica ederim kardeşim. Cort bu modelinde herhangi bir elektronik sistem bulunmuyordu yanlış hatırlamıyorsam bu nedenle sahne performansları için harici mikrofon veya pickup gerekebilir bir de kesik kasa tasarımı bulunmadığından, üst perdelere erişim sınırlı olabilir. Ama Cort bu gitarının çalım rahatlığı ve ton kalitesinden memnun herkes özellikle sap yapısının ele oturması ve tellerin parmaklara uygunluğu, yeni başlayanlar için avantaj sağlar kardeşim.

Yok hocam elektronik bir şeyi yok öyle kendi arkadaş çevremde vs çalmak için almıştım güzel gitar seviyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı