Başlangıç için gitar önerisi

Çok teşekkür ediyorum.

Rica ederim bir şey olursa yaz bana cevaplarım senin için ben de klasik gitar, elektro akustik gitar, elektrogitar çalıyorum aynı zamanda keman ve de piyano çalıyorum.

Bende de klasik var hocam arada 2-3 çalmaya çalışıyorum Cort AC10-NS olması lazım tekrardan teşekkürler bu arada.

Bende de klasik var hocam arada 2-3 çalmaya çalışıyorum Cort AC10-NS olması lazım tekrardan teşekkürler bu arada.
Rica ederim kardeşim. Cort bu modelinde herhangi bir elektronik sistem bulunmuyordu yanlış hatırlamıyorsam bu nedenle sahne performansları için harici mikrofon veya pickup gerekebilir bir de kesik kasa tasarımı bulunmadığından, üst perdelere erişim sınırlı olabilir. Ama Cort bu gitarının çalım rahatlığı ve ton kalitesinden memnun herkes özellikle sap yapısının ele oturması ve tellerin parmaklara uygunluğu, yeni başlayanlar için avantaj sağlar kardeşim.

Son düzenleme:

Yok hocam elektronik bir şeyi yok öyle kendi arkadaş çevremde vs çalmak için almıştım güzel gitar seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…