PhroteX Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 125 Çözümler 4 Yer Bursa, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #81 En son 2 yıl önce Ardunio kullandım. Bu yüzden gerekli şeyleri çok hatırlayamıyorum. Board eksik sanki ve sadece sensör seti işinizi görecek mi?
En son 2 yıl önce Ardunio kullandım. Bu yüzden gerekli şeyleri çok hatırlayamıyorum. Board eksik sanki ve sadece sensör seti işinizi görecek mi?
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 22 Haziran 2021 #82 Hd6850 dedi: Eki Görüntüle 1078427 Olmuş mu? @Yazılımcı0 @KojiroHyuga04 @PhroteX Genişletmek için tıkla... Arduino UNO pahalı bence ve o jumper kablo ile sensörleri kullanamazsınız.
Hd6850 dedi: Eki Görüntüle 1078427 Olmuş mu? @Yazılımcı0 @KojiroHyuga04 @PhroteX Genişletmek için tıkla... Arduino UNO pahalı bence ve o jumper kablo ile sensörleri kullanamazsınız.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Haziran 2021 #83 Yazılımcı0 dedi: Arduino UNO pahalı bence ve o jumper kablo ile sensörleri kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam daha ucuzları N11 de varsa N11'den satın alabilirim. PhroteX dedi: En son 2 yıl önce Arduino kullandım. Bu yüzden gerekli şeyleri çok hatırlayamıyorum. Board eksik sanki ve sadece sensör seti işinizi görecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet fark etmemişim aslında robotistan mantıklı gelmeye başladı şu an. @KojiroHyuga04 @Yazılımcı0 jumper kabloları dişi-erkek, erkek-erkek veya dişi-dişi mi seçmeliyim? Son düzenleme: 22 Haziran 2021
Yazılımcı0 dedi: Arduino UNO pahalı bence ve o jumper kablo ile sensörleri kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam daha ucuzları N11 de varsa N11'den satın alabilirim. PhroteX dedi: En son 2 yıl önce Arduino kullandım. Bu yüzden gerekli şeyleri çok hatırlayamıyorum. Board eksik sanki ve sadece sensör seti işinizi görecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet fark etmemişim aslında robotistan mantıklı gelmeye başladı şu an. @KojiroHyuga04 @Yazılımcı0 jumper kabloları dişi-erkek, erkek-erkek veya dişi-dişi mi seçmeliyim?
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 22 Haziran 2021 #84 Hd6850 dedi: @Yazılımcı0 jumper kabloları dişi-erkek, erkek-erkek veya dişi-dişi mi seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... 1 ve 2. yazdığın kablolar en çok lazım olan kablolar 3. yazdığın kablo çok kullanılmıyor.
Hd6850 dedi: @Yazılımcı0 jumper kabloları dişi-erkek, erkek-erkek veya dişi-dişi mi seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... 1 ve 2. yazdığın kablolar en çok lazım olan kablolar 3. yazdığın kablo çok kullanılmıyor.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.915 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 22 Haziran 2021 #85 Yazılımcı0 dedi: 1. ve 2. yazdığın kablolar en çok lazım olan kablolar 3. yazdığın kablo çok kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Yine de gerekli, ama az miktarda alınmalı.
Yazılımcı0 dedi: 1. ve 2. yazdığın kablolar en çok lazım olan kablolar 3. yazdığın kablo çok kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Yine de gerekli, ama az miktarda alınmalı.
PhroteX Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 125 Çözümler 4 Yer Bursa, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #86 Hepsinden belli bir düzeyde alsan bence işini görür.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Haziran 2021 #87 Yazılımcı0 dedi: 1 ve 2. yazdığın kablolar en çok lazım olan kablolar 3. yazdığın kablo çok kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... KojiroHyuga04 dedi: Yine de gerekli, ama az miktarda alınmalı. Genişletmek için tıkla... PhroteX dedi: Hepsinden belli bir düzeyde alsan bence işini görür. Genişletmek için tıkla... Düşürebildiğim kadar düşürdüm eğer başka öneriniz yoksa satın alıma geçiyorum.
Yazılımcı0 dedi: 1 ve 2. yazdığın kablolar en çok lazım olan kablolar 3. yazdığın kablo çok kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... KojiroHyuga04 dedi: Yine de gerekli, ama az miktarda alınmalı. Genişletmek için tıkla... PhroteX dedi: Hepsinden belli bir düzeyde alsan bence işini görür. Genişletmek için tıkla... Düşürebildiğim kadar düşürdüm eğer başka öneriniz yoksa satın alıma geçiyorum.
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 22 Haziran 2021 #88 PhroteX dedi: En son 2 yıl önce Ardunio kullandım. Bu yüzden gerekli şeyleri çok hatırlayamıyorum. Board eksik sanki ve sadece sensör seti işinizi görecek mi? Genişletmek için tıkla... LED ve motor oyuncaklardan veya bozuk eşyalardan çıktığı için ve her yerden alabileceği için sete eklemedim.
PhroteX dedi: En son 2 yıl önce Ardunio kullandım. Bu yüzden gerekli şeyleri çok hatırlayamıyorum. Board eksik sanki ve sadece sensör seti işinizi görecek mi? Genişletmek için tıkla... LED ve motor oyuncaklardan veya bozuk eşyalardan çıktığı için ve her yerden alabileceği için sete eklemedim.
PhroteX Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 125 Çözümler 4 Yer Bursa, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #89 Hd6850 dedi: Eki Görüntüle 1078458 Düşürebildiğim kadar düşürdüm eğer başka öneriniz yoksa satın alıma geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Sensör ile ilgili projeler yapmak istiyorsan sana en uygunu bu sanırım.
Hd6850 dedi: Eki Görüntüle 1078458 Düşürebildiğim kadar düşürdüm eğer başka öneriniz yoksa satın alıma geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Sensör ile ilgili projeler yapmak istiyorsan sana en uygunu bu sanırım.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Haziran 2021 #90 PhroteX dedi: Sensör ile ilgili projeler yapmak istiyorsan sana en uygunu bu sanırım. Genişletmek için tıkla... Sonrasında genişleteceğim şimdilik bunları uygulasam yeter diye düşünüyorum. Zaten elimde bir sürü motor var gerekirse alırım. PhroteX dedi: Sensör ile ilgili projeler yapmak istiyorsan sana en uygunu bu sanırım. Genişletmek için tıkla... Yazılımcı0 dedi: LED ve motor oyuncaklardan veya bozuk eşyalardan çıktığı için ve her yerden alabileceği için sete eklemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 TL gibi bir param daha kaldı koodmax adlı satıcıdan alabilirim.
PhroteX dedi: Sensör ile ilgili projeler yapmak istiyorsan sana en uygunu bu sanırım. Genişletmek için tıkla... Sonrasında genişleteceğim şimdilik bunları uygulasam yeter diye düşünüyorum. Zaten elimde bir sürü motor var gerekirse alırım. PhroteX dedi: Sensör ile ilgili projeler yapmak istiyorsan sana en uygunu bu sanırım. Genişletmek için tıkla... Yazılımcı0 dedi: LED ve motor oyuncaklardan veya bozuk eşyalardan çıktığı için ve her yerden alabileceği için sete eklemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 TL gibi bir param daha kaldı koodmax adlı satıcıdan alabilirim.