Başlangıç için hangi elektro gitarı almalıyım?

MediAe

Picopat
Daha fazla  
Elektro gitara yeni başlayacağım ve internetten biraz araştırıp kafamda bir gitar şekillendirdim(siyah hss sabit köprülü). Ama tüm bilindik markaların hss gitarları hareketli köprülü ve ben evden, internet ve DVD'ler aracılığıyla öğreneceğim için bu benim işimi çok zorlaştırır gibi geliyor. Bildiğiniz sabit köprülü gitarlar var mı veya hareketli köprü bir şekilde sabit köprü haline getirilebilir mi?
Elektro gitara yeni başlayacağım ve internetten biraz araştırıp kafamda bir gitar şekillendirdim(siyah hss sabit köprülü). Ama tüm bilindik markaların hss gitarları hareketli köprülü ve ben evden, internet ve DVD'ler aracılığıyla öğreneceğim için bu benim işimi çok zorlaştırır gibi geliyor. Bildiğiniz sabit köprülü gitarlar var mı veya hareketli köprü bir şekilde sabit köprü haline getirilebilir mi?
burda özellikle hss diye belirtmişim ama switchli hh de olur. Henüz ne tarza yöneleceğimden emin olmadığım için bu şekilde bi gitar arıyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı