6 676439 Picopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 149 Çözümler 3 27 Haziran 2023 #11 AYDNd dedi: sudo apt update yapıp Genişletmek için tıkla... İki dakika sonra Kali alt başlığında: Kali güncelleme sonrası çöktü
AYDNd dedi: sudo apt update yapıp Genişletmek için tıkla... İki dakika sonra Kali alt başlığında: Kali güncelleme sonrası çöktü
AYDNd Kilopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #12 bartmoss dedi: İki dakika sonra Kali alt başlığında: Kali güncelleme sonrası çöktü Genişletmek için tıkla... Hack yaptığımı CIA öğrendi sistemimi Hacklediler gördün mü kısmı o.
bartmoss dedi: İki dakika sonra Kali alt başlığında: Kali güncelleme sonrası çöktü Genişletmek için tıkla... Hack yaptığımı CIA öğrendi sistemimi Hacklediler gördün mü kısmı o.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 27 Haziran 2023 #13 AYDNd dedi: Hack yaptığımı CIA öğrendi sistemimi Hacklediler gördün mü kısmı o. Genişletmek için tıkla... Aay, forumda SMS bombası (günde 1 SMS gönderecek API) kurulumunu beceremeyip yardım için konu açanlar; çıkın aklımdan, bu bir emirdir.
AYDNd dedi: Hack yaptığımı CIA öğrendi sistemimi Hacklediler gördün mü kısmı o. Genişletmek için tıkla... Aay, forumda SMS bombası (günde 1 SMS gönderecek API) kurulumunu beceremeyip yardım için konu açanlar; çıkın aklımdan, bu bir emirdir.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #14 aerosimit dedi: Abe abe Wi-Fi bağlanmıyor abe. (monitor modda) Abicim çubuntu mubuntu boş ver onu bunu bak çocuk değilsin artık çubuntu mu kaldı? Kerneli vereyim telekinezi ile kullan. Genişletmek için tıkla... Abi kardeşime alıyorum. Çocuk şimdi bağımlısı olmasın. AYDNd dedi: Hack yaptığımı CIA öğrendi sistemimi Hacklediler gördün mü kısmı o. Genişletmek için tıkla... CIA peşimde
aerosimit dedi: Abe abe Wi-Fi bağlanmıyor abe. (monitor modda) Abicim çubuntu mubuntu boş ver onu bunu bak çocuk değilsin artık çubuntu mu kaldı? Kerneli vereyim telekinezi ile kullan. Genişletmek için tıkla... Abi kardeşime alıyorum. Çocuk şimdi bağımlısı olmasın. AYDNd dedi: Hack yaptığımı CIA öğrendi sistemimi Hacklediler gördün mü kısmı o. Genişletmek için tıkla... CIA peşimde
AYDNd Kilopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #15 ErrorCorrection dedi: CIA peşimde Genişletmek için tıkla... Yalnız şu mevzunun gerçegi vardı şimdi aklıma geldi çocuk 1 hafta içinde beni evden CIA alacak beni saklayın vs diyordu ailesine, aileside bu kafayı bozdu galiba diye psikologa götürüyordu sonuç cocugu gerçekten CIA almıstı
ErrorCorrection dedi: CIA peşimde Genişletmek için tıkla... Yalnız şu mevzunun gerçegi vardı şimdi aklıma geldi çocuk 1 hafta içinde beni evden CIA alacak beni saklayın vs diyordu ailesine, aileside bu kafayı bozdu galiba diye psikologa götürüyordu sonuç cocugu gerçekten CIA almıstı
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.041 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #16 bartmoss dedi: Hacker dizisi izledikten sonra tribe girip Kali kurmaya çalışan tipler... Genişletmek için tıkla... Ama kali pp ço kgüzel ya. aerosimit dedi: Abe abe wifi bağlanmıyor abe. (monitor modda) Genişletmek için tıkla... Kardeşim sen ordan bir Aircrack-ng aç, ondan sonra babaannenin internetine bile bağlanır(!)
bartmoss dedi: Hacker dizisi izledikten sonra tribe girip Kali kurmaya çalışan tipler... Genişletmek için tıkla... Ama kali pp ço kgüzel ya. aerosimit dedi: Abe abe wifi bağlanmıyor abe. (monitor modda) Genişletmek için tıkla... Kardeşim sen ordan bir Aircrack-ng aç, ondan sonra babaannenin internetine bile bağlanır(!)
Nokya Picopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 719 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Plüton 3 Eylül 2024 #17 Başlangıç için zorunlu olan Zorun OS Doğrusu Zorin OS kullanmanızı öneririm.