Başlangıç için kaykay

helixbhop

Zeptopat
Daha fazla  
Kaykaya başlamak istiyorum çoğu yerde araştırdım ve herkes profesyonel kaykay alın diyor bunların fiyatı da 500-600'den başlıyor. Başlangıç için daha uygun fiyatlara, sürmeyi öğrenebileceğim kaykay yok mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaykaya başlamak istiyorum çoğu yerde araştırdım ve herkes profesyonel kaykay alın diyor bunların fiyatı da 500-600'den başlıyor. Başlangıç için daha uygun fiyatlara, sürmeyi öğrenebileceğim kaykay yok mudur?

Eskiden decathlon kaykayları uygundu şimdi onlar da dediğiniz fiyatlarda satılıyor. Bazıları başlangıçta öğrenmek için kötüyle başla diyebiliyor ama benim önerim kaliteli bir kaykay almanız. Çünkü kötü kaykay gerçekten sizi soğutabiliyor. Bu yeni başladığınız çoğu şey için geçerli. Alabiliyorsanız daima kaliteli ürünü alın. Alamıyorsanız da sabredip biraz para biriktirin, öyle alın. Dediğiniz fiyatların da biraz üstüne çıkmanızı tavsiye ediyorum. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hareket yapmaya da yönelecekseniz iyi bir kaykay şart. Düz yolda kaymak için bile iyi bir kaykay gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı