kaan.ozgen
Decapat
Daha fazla
Ryuji Infinity fuji o 230 cm 1-15 gr lrf kamış aklımda var, şu anlık nasıl iyi midir? Bütçe de buna uygun. Önerileriniz varsa sevinirim.
Çok araştırmıştım Crazee AjiMeba Stick S612 UL/SL LRF Kamış 1.85mt 0.5-5 gr param olmadığı için almadım 1 ay önce falan stoku vardı.
Bütçemi aşıyor.
O zaman mifine alacaksın kanka ayrıca 1-15 lrf değil light spindir hedef balığın ve kullanacağın sahteler nedir?
tatlı suda lrf ile perch , kasna avlarsın turna ve sudak için atarı biraz yüksek tutmak lazımAçıkçası ben normalde tatlı suda avlanıyorum. Hobi amaçlı at çek tarzı deniz için bir takım alacağım kendime. Hedef balık yok hobi amaçlı.
tatlı su için 5 tane takımım var deniz için düşünüyorumtatlı suda lrf ile perch , kasna avlarsın turna ve sudak için atarı biraz yüksek tutmak lazım
konuda bahsettiğim kamış uygunmutatlı suda lrf ile perch , kasna avlarsın turna ve sudak için atarı biraz yüksek tutmak lazım
kamışı hedef balığa ve o balığı hangi sahte ile avlayacağına göre seçersin perch silikon ve sert sahtelerle tutuluyor
anladım ama yine hedef balığı önemli istavritse ayrı kaya balığıysa ayrı bu ajimeba ile istavrit ve diğer balıkları silikon ile avlayabilirsintatlı su için 5 tane takımım var deniz için düşünüyorum
ryuji remixonun alt markası çinde ürettirip trde satıyor o fiyata onu alıcağına sahtekutumdan mifine kamışlarından al 230cm ve 1-15 atar aralığı lrf için çok büyük 1-15 atarlı kamışın ideal atarı 7grlık sert sahteler içindir silikon atarsan hiçbir şey hissetmessin zaten ucuz kamıştatlı su için 5 tane takımım var deniz için düşünüyorum
konuda bahsettiğim kamış uygunmu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.