Başlangıç için LRF kamış önerisi

kaan.ozgen

Decapat
Daha fazla  
Ryuji Infinity fuji o 230 cm 1-15 gr lrf kamış aklımda var, şu anlık nasıl iyi midir? Bütçe de buna uygun. Önerileriniz varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben normalde tatlı suda avlanıyorum. Hobi amaçlı at çek tarzı deniz için bir takım alacağım kendime. Hedef balık yok hobi amaçlı.
tatlı suda lrf ile perch , kasna avlarsın turna ve sudak için atarı biraz yüksek tutmak lazım

kamışı hedef balığa ve o balığı hangi sahte ile avlayacağına göre seçersin perch silikon ve sert sahtelerle tutuluyor

tatlı suda lrf ile perch , kasna avlarsın turna ve sudak için atarı biraz yüksek tutmak lazım
tatlı su için 5 tane takımım var deniz için düşünüyorum

kamışı hedef balığa ve o balığı hangi sahte ile avlayacağına göre seçersin perch silikon ve sert sahtelerle tutuluyor
konuda bahsettiğim kamış uygunmu

anladım ama yine hedef balığı önemli istavritse ayrı kaya balığıysa ayrı bu ajimeba ile istavrit ve diğer balıkları silikon ile avlayabilirsin

konuda bahsettiğim kamış uygunmu
ryuji remixonun alt markası çinde ürettirip trde satıyor o fiyata onu alıcağına sahtekutumdan mifine kamışlarından al 230cm ve 1-15 atar aralığı lrf için çok büyük 1-15 atarlı kamışın ideal atarı 7grlık sert sahteler içindir silikon atarsan hiçbir şey hissetmessin zaten ucuz kamış

@kaan.ozgen mifine kamışlara baktınmı bu kamışı öneririm hem atar aralığı senin için çok düşük değil hem 185cm 30t karbon silikonla av için iyi Mifine Outrange UL

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı