Başlangıç için Mafia vs Cyberpunk

Semih_D

Decapat
Hikayeli oyunlara başlıyorum ilk olarak ya Mafia 1 veya Cyberpunk seçeceğim kararsızım. Bana ne önerirsiniz?

RDR2 nin hikayesi iyi olsada ağır ilerliyor. Cyberpunk oynarsanda büyük ihtimal perklerden veya ortamdan falan kafan karışır. Sen Mafia dan başla

Hocam düşündüm az buz oynadımda çok ağır geldi bir de 80 saat birkaç arkadaşta aynısını dedi bana ama oynayacağım (Başka Zaman).
80 saat değil ki. oyun 40 saat. Ve oyun ağır değil. 2-3 saat oynadıktan sonra çok hızlı bir şekilde açılıyor. Eğer yine de oynamam derseniz Mafia oynayın cyberpunk çöp.

80 saat değil ki. Oyun 40 saat. Ve oyun ağır değil. 2-3 saat oynadıktan sonra çok hızlı bir şekilde açılıyor. Eğer yine de oynamam derseniz Mafia oynayın Cyberpunk çöp.

Yan görevler falan dahil dedim o süreyi bir de az buz dediğim 13 saat.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    329,6 KB · Görüntüleme: 26
Yeni başlayan birisi için Mafia 1 daha uygun olur. Cyberpunk'da kafan karışıp yarıda silebilirsin Mafia daha basit ve dümdüz ilerleyen bir yapıya sahip. Ama remake halini oyna "Definitive Edition" diye geçen halini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…