Başlangıç için motor tavsiyesi

puffs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk motorum olacak TVS Raider almayı düşünüyordum ancak kampana fren ve işcilik nedeniyle aklıma pek yatmadı RKS srk 125 almayı düşünüyorum, ne dersiniz sizin de önerileriniz var mı?

Arkadaşlar ilk motorum olacak TVS Raider almayı düşünüyordum ancak kampana fren ve işcilik nedeniyle aklıma pek yatmadı RKS srk 125 almayı düşünüyorum, ne dersiniz sizin de önerileriniz var mı?

2.el temiz mt 125 YZF125 bakabilirsin hint malına hiçbir zaman için ısınmadı benim Çin malını da başlangıç olarak almanı önermem sorun çıkar ne olduğunu kesinleştiremessin bakımları serviste yapılmış çok zorlanmamış Japon bakmanı öneririm.

dostum senin dediğin motorların yenileri 200 bin üstü ve benim o kadar bütçem maalesef yok eski kasalarada içim ısınmıyor başka önerin varmıdır?

dostum senin dediğin motorların yenileri 200 bin üstü ve benim o kadar bütçem maalesef yok eski kasalarada içim ısınmıyor başka önerin varmıdır?
Japon un eski kasa da olsa canlı oluyor 2015 yamaha wr 125 r kullanıyorum gaza dokundugum an asfaltı sökecek gibi oluyor hala daha canlı fakat yeni kasa bir şey ler istiyorsan kendimde inceledim çok videosunu izledim araştırdım voge 125r var su soğutmalı 15 beygir menşei çin fakat eskiden bmw bloğu üretiyorlarmış geçmişi olan bir marka babam 300 rally modelini kullanıyor bende kullandım bambaşka birley gaz açtığın an motor tekere geliyor resmen kaliteli motorlar üreten bir marka japon alamayacaksan voge 125r öneririm

Yamaha'nın YZF/MT 125 motorları gereksiz pahalı, sadece satın alımda değil bakım ve yedek parçada da pahalı.

Çin motoruna asla bulaşma, Hint veya Japon'dan devam et. Raider yerine CB125F de tercih edebilirsin.

Yamaha'nın YZF/MT 125 motorları gereksiz pahalı, sadece satın alımda değil bakım ve yedek parçada da pahalı.

Çin motoruna asla bulaşma, hint veya Japon'dan devam et. Raider yerine CB125F de tercih edebilirsin.

Cb 125F'ler hiç hoşuma gitmiyor görünüş olarak TVS'ye kafam yatmıştı ancak oda kötü işçilik ve fren + parça sorunundan alasım kaçtı bir ihtimal arora mt 125 nasıldır?

Cb 125F'ler hiç hoşuma gitmiyor görünüş olarak TVS'ye kafam yatmıştı ancak oda kötü işçilik ve fren + parça sorunundan alasım kaçtı bir ihtimal arora mt 125 nasıldır?
Çöp alınmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…