Başlangıç için MT-125 nasıl?

ASUS RX6700XT

Hectopat
Merhaba,

Boy 1.77, görünüşü düzgün olsun istiyorum bayağı bir motovlog izledim en uygun bu gibi gözüküyor. Fakat kullanan varsa dezavantajları da olabilir. İlk defa motor deneyimim olacak. Spora gitmek vs. için şehir içinde kullanacağım. Tavsiye eder misiniz? Veya önerebileceğiniz farklı motorlar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Boy 1.77, görünüşü düzgün olsun istiyorum bayağı bir motovlog izledim en uygun bu gibi gözüküyor. Fakat kullanan varsa dezavantajları da olabilir. İlk defa motor deneyimim olacak. Spora gitmek vs. için şehir içinde kullanacağım. Tavsiye eder misiniz? Veya önerebileceğiniz farklı motorlar var mı?
R125 düşündün mü hiç?

Başlangıç için japon önermem parçaları çok pahalı düşme kalkmaların çok olacağı için hint grubu ile başla hem daha uygun parçalara sahipler hem de çin malı motorlar gibi kronik ve kalitesiz motorlarla uğraşmazsın ileride yine istersen mt 25 gibi motorlara yükseltirsin, başlangıç için tvs raider 125, tvs apache 200, rs 200, ns200 gibi motorlar ile başlangıç yapabilirsin hintliler üzmez fiyat performans motorlarıdır yeni başlayanlar için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı