taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.188 Çözümler 2 Bugün 11:57 #1 Merhaba problemlere yeni başladım. Kamptan ilerleyip 345'ten soru çözüyorum ama problem kitabı almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Merhaba problemlere yeni başladım. Kamptan ilerleyip 345'ten soru çözüyorum ama problem kitabı almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.040 Çözümler 5 Bugün 12:03 #2 taktaktak dedi: Merhaba problemlere yeni başladım. Kamptan ilerleyip 345'ten soru çözüyorum ama problem kitabı almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Problemlerin ilacı alabilirsiniz hocam.
taktaktak dedi: Merhaba problemlere yeni başladım. Kamptan ilerleyip 345'ten soru çözüyorum ama problem kitabı almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Problemlerin ilacı alabilirsiniz hocam.
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 653 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:04 #3 Acil problemler.
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.188 Çözümler 2 Bugün 13:10 #4 Kasım_0 dedi: Problemlerin ilacı alabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... İlaç kolay gelir bence geliştirmez. weeha dedi: Acil problemler. Genişletmek için tıkla... Acil matematik zor diye biliyorum çözdünüz mü?
Kasım_0 dedi: Problemlerin ilacı alabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... İlaç kolay gelir bence geliştirmez. weeha dedi: Acil problemler. Genişletmek için tıkla... Acil matematik zor diye biliyorum çözdünüz mü?
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.040 Çözümler 5 Bugün 13:13 #5 taktaktak dedi: İlaç kolay gelir bence geliştirmez. Genişletmek için tıkla... O kitapla başlamanız iyi olur hocam zaten kısa sürede bitirirsiniz.
taktaktak dedi: İlaç kolay gelir bence geliştirmez. Genişletmek için tıkla... O kitapla başlamanız iyi olur hocam zaten kısa sürede bitirirsiniz.
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.188 Çözümler 2 Bugün 13:17 #6 Kasım_0 dedi: O kitapla başlamanız iyi olur hocam zaten kısa sürede bitirirsiniz. Genişletmek için tıkla... 345'ten zor mu?
Kasım_0 dedi: O kitapla başlamanız iyi olur hocam zaten kısa sürede bitirirsiniz. Genişletmek için tıkla... 345'ten zor mu?
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 653 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:17 #7 taktaktak dedi: İlaç kolay gelir bence geliştirmez. Acil matematik zor diye biliyorum çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam. Ortalama düzey. Acil problemler olanı diyorum ama.
taktaktak dedi: İlaç kolay gelir bence geliştirmez. Acil matematik zor diye biliyorum çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam. Ortalama düzey. Acil problemler olanı diyorum ama.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.040 Çözümler 5 Bugün 13:17 #8 taktaktak dedi: 345'ten zor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır zor değil. Orta seviye ve sağlam bir kaynak istiyorsanız orijinale bakın bari o iyidir.
taktaktak dedi: 345'ten zor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır zor değil. Orta seviye ve sağlam bir kaynak istiyorsanız orijinale bakın bari o iyidir.
taktaktak Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 1.188 Çözümler 2 Bugün 13:18 #9 weeha dedi: Çözdüm hocam. Ortalama düzey. Acil problemler olanı diyorum ama. Genişletmek için tıkla... Neyse problemlerin ilacını alayım ondan sonra normal acili çözerim. Kasım_0 dedi: Hayır zor değil. Orta seviye ve sağlam bir kaynak istiyorsanız orijinale bakın bari o iyidir. Genişletmek için tıkla... İlaçtan sonra orijinal mi almalıyım yoksa düz acilmi?
weeha dedi: Çözdüm hocam. Ortalama düzey. Acil problemler olanı diyorum ama. Genişletmek için tıkla... Neyse problemlerin ilacını alayım ondan sonra normal acili çözerim. Kasım_0 dedi: Hayır zor değil. Orta seviye ve sağlam bir kaynak istiyorsanız orijinale bakın bari o iyidir. Genişletmek için tıkla... İlaçtan sonra orijinal mi almalıyım yoksa düz acilmi?
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.040 Çözümler 5 Bugün 13:19 #10 taktaktak dedi: Neyse problemlerin ilacını alayım ondan sonra normal acili çözerim. İlaçtan sonra orijinal mi almalıyım yoksa düz acilmi. Genişletmek için tıkla... İlaçtan sonra alabilirsiniz. Veya direkt eğer çok istiyorsanız orijinal ile de baslayabilirsiniz. Öyle çok bir zorluğu yoktur 345 seviyesindedir.
taktaktak dedi: Neyse problemlerin ilacını alayım ondan sonra normal acili çözerim. İlaçtan sonra orijinal mi almalıyım yoksa düz acilmi. Genişletmek için tıkla... İlaçtan sonra alabilirsiniz. Veya direkt eğer çok istiyorsanız orijinal ile de baslayabilirsiniz. Öyle çok bir zorluğu yoktur 345 seviyesindedir.