5 577275 Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 3 31 Temmuz 2023 #11 aerosimit dedi: Açık kaynaktan yanayım ben. En son bir web sitesi yapmam için 20 bin TL teklif edildi. Yıllık hosting ve domain harici. Zaman bulamadım, bulaşmadım. İşin korsanına da girersen işler azalıyor meblalar çoğalıyor, ama ne gerek var. Genişletmek için tıkla... Ne okudunuz?
aerosimit dedi: Açık kaynaktan yanayım ben. En son bir web sitesi yapmam için 20 bin TL teklif edildi. Yıllık hosting ve domain harici. Zaman bulamadım, bulaşmadım. İşin korsanına da girersen işler azalıyor meblalar çoğalıyor, ama ne gerek var. Genişletmek için tıkla... Ne okudunuz?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 31 Temmuz 2023 #12 Atreldi Balsalm dedi: Ne okudunuz? Genişletmek için tıkla... Okumadım. Liseden yeni mezunum.
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.694 Çözümler 3 1 Ağustos 2023 #13 C# önerimdir. Ben şahsen C# Forms ile başladım.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 1 Ağustos 2023 #14 Burası uygun bence. Download - EndBASIC
Sistemdeki Sorun Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 185 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #15 C# ile başladım ve C# öğreniyorum şu an. Nedeni istediğim alanların hepsi C#'da bulunuyor. Ayrıca öğrenmesi kolay bir dil başlangıç için bana uygun. anonyuser dedi: C# önerimdir. Ben şahsen C# forms ile başladım. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce C# konsol öğrenip ardından C# forms öğrenmesiz daha yararlı olurdu. Konuları daha hızlı anlayabilirdiniz.
C# ile başladım ve C# öğreniyorum şu an. Nedeni istediğim alanların hepsi C#'da bulunuyor. Ayrıca öğrenmesi kolay bir dil başlangıç için bana uygun. anonyuser dedi: C# önerimdir. Ben şahsen C# forms ile başladım. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce C# konsol öğrenip ardından C# forms öğrenmesiz daha yararlı olurdu. Konuları daha hızlı anlayabilirdiniz.