sfeyn Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:17 #1 Böyle oyunlara çok ilgim var ama hangi oyundan başlasam bilemiyorum, sizce hangisini alıp başlamalıyım?
Böyle oyunlara çok ilgim var ama hangi oyundan başlasam bilemiyorum, sizce hangisini alıp başlamalıyım?
cüneytarkınreis Centipat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 893 Çözümler 6 Cuma 20:20 #2 sfeyn dedi: Böyle oyunlara çok ilgim var ama hangi oyundan başlasam bilemiyorum, sizce hangisini alıp başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Warband ile başladım, sonra stratejik oyunlara geçiş için Age Of History 2(bana göre aşırı basit ve saçma) sonra Hearts Of İron IV sonra Europe Universalis IV sonra Crusader Kings 3 sonra Total War serisine başladım.
sfeyn dedi: Böyle oyunlara çok ilgim var ama hangi oyundan başlasam bilemiyorum, sizce hangisini alıp başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Warband ile başladım, sonra stratejik oyunlara geçiş için Age Of History 2(bana göre aşırı basit ve saçma) sonra Hearts Of İron IV sonra Europe Universalis IV sonra Crusader Kings 3 sonra Total War serisine başladım.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.943 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek Cuma 20:23 #3 HOI veya TW ile başlayabilirsiniz.
Xackwild Picopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:32 #4 Frostpunk 1, 2 buna da bakmanı tavsiye ederim.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.888 Çözümler 4 Cuma 20:36 #5 sfeyn dedi: Böyle oyunlara çok ilgim var ama hangi oyundan başlasam bilemiyorum, sizce hangisini alıp başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Shadow tactics blades of the shogun ve desparados 3 oyunlarına bakmanızı öneririm hocam. Klasik oyun türlerine göre bu ikisi de farklı bir tür.
sfeyn dedi: Böyle oyunlara çok ilgim var ama hangi oyundan başlasam bilemiyorum, sizce hangisini alıp başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Shadow tactics blades of the shogun ve desparados 3 oyunlarına bakmanızı öneririm hocam. Klasik oyun türlerine göre bu ikisi de farklı bir tür.
Çaykaney Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 505 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 7 7800x3D İşlemci Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Ekran kartı: Sapphire Radeon RX 7900 XT Nitro+ Gaming OC Vapor-X Anakart: MSI x670E Carbon Ram: Kingston FURY Beast 32GB 5200MT/s DDR5 CL40 SSD: Kingston FURY Renegade 2TB PCIe 4.0 SSD PSU: MSI MPG A1000G PCIE5 Kasa: Phanteks NV7 Monitör:Samsung M7 43", MSI MAG271CQR, AOC G2460VQ6 Klavye: James Donkey 612 Fare: Logitech G502 HERO Kulaklık: Logitech G933 Cinsiyet Erkek Meslek Yüksek Lisans Öğrencisi Cuma 22:14 #6 Hangi türüne ilgi duyduğunuza göre değişir. Gerçek zamanlı strateji ise, Starcraft II veya Age of Empires 4, Sıra tabanlı ise, Civilization veya Total War serisi, Derin ve detaylı isterseniz de Crusader Kings 2-3, Europa Universalis 4-5, Hearts of Iron gibi Paradox yapımı streteji oyunları öneririm.
Hangi türüne ilgi duyduğunuza göre değişir. Gerçek zamanlı strateji ise, Starcraft II veya Age of Empires 4, Sıra tabanlı ise, Civilization veya Total War serisi, Derin ve detaylı isterseniz de Crusader Kings 2-3, Europa Universalis 4-5, Hearts of Iron gibi Paradox yapımı streteji oyunları öneririm.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.272 Çözümler 40 Yer New York Cuma 22:23 #7 Age of History 2
Baron_1453 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:43 #8 sfeyn dedi: Böyle oyunlara çok ilgim var ama hangi oyundan başlasam bilemiyorum, sizce hangisini alıp başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Warband'ya da Crusader Kings 2
sfeyn dedi: Böyle oyunlara çok ilgim var ama hangi oyundan başlasam bilemiyorum, sizce hangisini alıp başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Warband'ya da Crusader Kings 2