Başlangıç için TYT'de 55 net iyi midir?

Daha fazla  
11. sınıftayım. Geçtiğimiz senelerde kitapların kapağını bile açmadım. Bu sene okul başladığından (1.5 haftadır) beri 2 saat 2.30 saat hafta için 4 saate yakın hafta sonu çalışıyorum. Haftada 2 gün dinleniyorum. Bugün okulda ilk TYT denemesine girdim, 54.75 net geldi. Başlangıç için nasıl?

Gayet iyi bence. Çoğu 12. sınıf bu netleri göremiyor.
Bahsettiğin 12.sınıflar niteliksiz lisede falan okuyor olabilir ben şuan mezunum 12.sınıf arkadaşlarım var çoğunluğu 90-80 net aralığında şuan bende 12.sınıftayken 70 netleri gördüm. 12.sınıf olup 55 net yapan çalışmıyor olabilir.

Bahsettiğin 12.sınıflar niteliksiz lisede falan okuyor olabilir ben şu an mezunum 12.sınıf arkadaşlarım var çoğunluğu 90-80 net aralığında şu an bende 12.sınıftayken 70 netleri gördüm. 12.sınıf olup 55 net yapan çalışmıyor olabilir.

Genelleme yaptım. Tabii ki yüksek netlerde olan olacaktır ama çevremde çoğunluk 40-50 netlerde geziyor, bizim okulda en yüksek yapan 70 net mesela. Niteliksiz lisenin de nitelikliye göre daha fazla olduğunu düşünürsek konu sahibinin şu anki neti fena değil.

Yukarıdaki hocalarımın ikisi de haklı, nitelikli okul için 50 az normal okul için iyi. Eğer hedefiniz güzel üniversite güzel bölümse maalesef işi bırakıp ders çalışmalısınız :/. Şu an başlayıp bırakmazsanız istediğiniz bölüm ve üniye ulaşırsınız.

Yukarıdaki hocalarımın ikisi de haklı, nitelikli okul için 50 az normal okul için iyi. Eğer hedefiniz güzel üniversite güzel bölümse maalesef işi bırakıp ders çalışmalısınız :/. Şu an başlayıp bırakmazsanız istediğiniz bölüm ve üniye ulaşırsınız.
Çalışıyorum derken ders çalışıyorum anlamında zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı