Başlangıç İçin Uçuş Simülasyonu Tavsiyesi

Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Havacılığa ilgim var. Uçuş simülasyonu almak istiyorum. Başlangıç seviyesindeyim. Fazla karışık olmazsa benim için iyi olur. Hafif arcade olabilse iyi olur. Sistem ile ilgili sıkıntı yok. Fiyat sıkıntı değil.
@Jira @Spotter

Merhaba, bu konuda sana istediğin kadar yardım edebilirim. Anladığım kadarıyla kol arıyorsun. Sana önereceğim marka Saitek (Logitech) Bütçeni söylersen model olarak yardımcı olabilirim.

Başlangıç için, FSX alıp PMDG Boeing 737 kullanabilirsin. Veya x-Plane 11 ile daha profesyonel bir başlangıç yapabilirsin. Benim tercihim FSX ile başlaman. Arkadaşlarınla kolay bir şekilde online oynayabilirsin.
Edit: FSX'i crack yükleme, mutlaka Steam'dan al!

Veya x-Plane 11 ile daha profesyonel bir başlangıç yapabilirsin.
Başlangıç aşamasında birisi için X-Plane çok ağır bence. Yanlış bir tavsiye olur. Hatta vazgeçebilir zorluğundan dolayı.

En iyisi FSX al ve küçük uçaklarla başlayarak adım adım yüksel. Hemen Boeing ile başlama zorlanırsın. Kol uçuşu bile yapabilirsin alıştıkça

39 TL gibi bir fiyatı var ve indirimde düşebilir. FSX iyi gider bence de.

Boeing'le başlarsan büyük bir tutku olur senin için havacılık Veya Airbus.

Peki joystick alana kadar klavye fare ile oynayabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…