N Nocates Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Gitarların markalarıyla sağlamlığıyla ilgili hiçbir fikrim yok, gitara merak saldım. Öğrenip çalmak istiyorum. Başlangıç için nasıl bir gitar önerirsiniz? Bütçemi zorlarsam 4K olur ama daha ucuzlarını önerirseniz iyi olur. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
Gitarların markalarıyla sağlamlığıyla ilgili hiçbir fikrim yok, gitara merak saldım. Öğrenip çalmak istiyorum. Başlangıç için nasıl bir gitar önerirsiniz? Bütçemi zorlarsam 4K olur ama daha ucuzlarını önerirseniz iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
mossox Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #2 Klasik gitar mı istiyorsun akustik mi?
N Nocates Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #3 mossox dedi: Klasik gitar mı istiyorsun akustik mi? Genişletmek için tıkla... klasik mossox dedi: Klasik gitar mı istiyorsun akustik mi? Genişletmek için tıkla... var mı hocam öneriniz klasik için Son düzenleme: 11 Haziran 2025
mossox dedi: Klasik gitar mı istiyorsun akustik mi? Genişletmek için tıkla... klasik mossox dedi: Klasik gitar mı istiyorsun akustik mi? Genişletmek için tıkla... var mı hocam öneriniz klasik için