xgongivituyu Hectopat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 684 Çözümler 3 22 Mayıs 2020 #11 O zaman pek bi sıkıntı yok gibi.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 22 Mayıs 2020 #12 Devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın, virüs tarama programını yükledikten sonra internetinizi kesip bilgisayarınıza tam tarama yaptırın.
Devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın, virüs tarama programını yükledikten sonra internetinizi kesip bilgisayarınıza tam tarama yaptırın.
Punisher cat Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #13 Bu arada bir sorum daha var adove GC invoker Utility programını başlangıçta devre dışı bıraksam sıkıntı çıkar mı? Dümdüz dedi: Devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın, virüs tarama programını yükledikten sonra internetinizi kesip bilgisayarınıza tam tarama yaptırın. Genişletmek için tıkla... Daha 1 hafta önce McAfee'den tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. 1 haftadır da bilgisayarı oyun, video amaçlı kullandım. Bu 1 hafta süresi içinde bir yerden virüs kapma ihtimali yok bence. Yine de dediğinizi yaparım sonucu tekrar buraya atarım. Dümdüz dedi: Devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın, virüs tarama programını yükledikten sonra internetinizi kesip bilgisayarınıza tam tarama yaptırın. Genişletmek için tıkla... Taramada bir şey çıkmadı. Son düzenleme: 23 Mayıs 2020
Bu arada bir sorum daha var adove GC invoker Utility programını başlangıçta devre dışı bıraksam sıkıntı çıkar mı? Dümdüz dedi: Devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın, virüs tarama programını yükledikten sonra internetinizi kesip bilgisayarınıza tam tarama yaptırın. Genişletmek için tıkla... Daha 1 hafta önce McAfee'den tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. 1 haftadır da bilgisayarı oyun, video amaçlı kullandım. Bu 1 hafta süresi içinde bir yerden virüs kapma ihtimali yok bence. Yine de dediğinizi yaparım sonucu tekrar buraya atarım. Dümdüz dedi: Devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatın, virüs tarama programını yükledikten sonra internetinizi kesip bilgisayarınıza tam tarama yaptırın. Genişletmek için tıkla... Taramada bir şey çıkmadı.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Eylül 2020 #14 Sanırım o uygulamayı Zoom veya sebit canlı ders yapıyor. Onları silmeyi deneyebilirsin.