FARUK41TR Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G770 1TB SSD 16GB RAM İNTEL CORE İ7 12. NESİL RTX 3050 144 HZ WİNDOWS 11 Home Single Languange Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #11 Windows Güvenliği dedi: Rahatsız oluyorsanız silmek istiyorsanız başlangıç kısmından silmenize yardımcı olabilirim bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Efsane1083 dedi: Ben silmek istiyorum nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... hocam silerseniz valorant açılmaz hile koruyucu aktif olmadığı için
Windows Güvenliği dedi: Rahatsız oluyorsanız silmek istiyorsanız başlangıç kısmından silmenize yardımcı olabilirim bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Efsane1083 dedi: Ben silmek istiyorum nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... hocam silerseniz valorant açılmaz hile koruyucu aktif olmadığı için
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.713 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #12 Efsane1083 dedi: Ben silmek istiyorum nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Başlangıçtan kapatabilirsin RiotClient'i tetikliyor direkt ama silmen doğru olmaz. Valorant dosyaları bozulabilir. Geç cevap için üzgünüm yeni okuyanlar bilgilensin diye cevap verdim.
Efsane1083 dedi: Ben silmek istiyorum nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Başlangıçtan kapatabilirsin RiotClient'i tetikliyor direkt ama silmen doğru olmaz. Valorant dosyaları bozulabilir. Geç cevap için üzgünüm yeni okuyanlar bilgilensin diye cevap verdim.
A.K.A NASUS Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 3600 / MSI CORE FROZR L / 16GB 3000MHZ RAM /GIGABYTE EAGLE RTX 4060 8GB / DARK GUARDIAN KASA / WD BLUE SN570 500GB M.2 SSD+ WD BLUE 500GB SATA SS / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #13 Windows Güvenliği dedi: Başlangıçtan kapatabilirsin Riotclient'i tetikliyor direkt ama silmen doğru olmaz. Valorant dosyaları bozulabilir. Geç cevap için üzgünüm yeni okuyanlar bilgilensin diye cevap verdim. Genişletmek için tıkla... LoL oynadığım için "chinesetrojan.exe"yi silemiyorum hocam. Bir şey olmaz.
Windows Güvenliği dedi: Başlangıçtan kapatabilirsin Riotclient'i tetikliyor direkt ama silmen doğru olmaz. Valorant dosyaları bozulabilir. Geç cevap için üzgünüm yeni okuyanlar bilgilensin diye cevap verdim. Genişletmek için tıkla... LoL oynadığım için "chinesetrojan.exe"yi silemiyorum hocam. Bir şey olmaz.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.713 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #14 A.K.A NASUS dedi: LoL oynadığım için "chinesetrojan.exe"yi silemiyorum hocam. Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım.
A.K.A NASUS dedi: LoL oynadığım için "chinesetrojan.exe"yi silemiyorum hocam. Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım.
A.K.A NASUS Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 864 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 3600 / MSI CORE FROZR L / 16GB 3000MHZ RAM /GIGABYTE EAGLE RTX 4060 8GB / DARK GUARDIAN KASA / WD BLUE SN570 500GB M.2 SSD+ WD BLUE 500GB SATA SS / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #15 Windows Güvenliği dedi: Anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Espri yaptım hocam. Riot Tencent'e ait ve Vanguard kernel seviyesi erişim istiyor.
Windows Güvenliği dedi: Anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Espri yaptım hocam. Riot Tencent'e ait ve Vanguard kernel seviyesi erişim istiyor.