Başlangıç motoru önerisi

DenizkA

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
M5A97 R2.0 Anakart
GTX 750 Ti GPU
FX-6300 CPU
4+4 DDR3 1333MHz RAM
SSD yok HDD
Uzun zamandır cruiser, chopper tarzı motorlara ilgim var. Başlangıç olarak kaç CC ile başlamalıyım, ilk motorumu cruiser alabilir miyim? Motor tecrübem yok ama öğrendikten sonra uzun yol düşüncem olduğu için 125 de az gelir diye düşündüm. Mondial nevada 250 ve RKS k-light 250 ilgimi çekti. RKS kalitesi çok kötü diye okudum. Ekipmanlara 50 bin dedim, 200 250 civarı da bütçe düşündüm. Siz üzmeyecek ne motor önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
125cc cruiser olmaz. 250cc de olmaz orası da ayrı bir şey de her neyse. Bu tarz da sağlam bir şey arıyorsan cruiser olmasa da o tarza yakın bir scrambler olan honda cl250 var. Tabi bütçeni arttırman gerekecek. Yok diyorsan ki arttıramam ancak bu kadar. O zaman bir amerikan markası olan UM Renegade 250. Farklı renk ve görünüş opsiyonlarına sahip. Fiyatı da 199.000 bin tl şuanda.

Yani 125cc, 250cc olmaz derken, saçmalık anlamında yoksa tabi adamlar ama bu tofaş motorlu ferrari gibi bir şey. Cruiser motor amerikandır, litrelik v çift, motorlardır. Bunu da yazayım da şimdi adamlar gelir 125cc cruiser olmaz demişsin ama var işte şu şu modeller der.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı