Başlangıç motoru önerisi

akrilikboyacı

Decapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, yakın zamanda bana bir motor alınabilir. Yaşım 16, ilk defa motor süreceğim. Önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Fiyat konusunda düşük olacak maalesef, ikinci el olmayacak. Vücut tipim bir tık sportif olabilir. Biliyorum, yeni başlangıç için genelde scooter tarzı alıyorlar ama bilmiyorum, uzun zamanda büyüyeceğim ve hafif hızlar yapmam gerekebilecek bir şey lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar, yakın zamanda bana bir motor alınabilir. Yaşım 16, ilk defa motor süreceğim. Önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Fiyat konusunda düşük olacak maalesef, ikinci el olmayacak. Vücut tipim bir tık sportif olabilir. Biliyorum, yeni başlangıç için genelde scooter tarzı alıyorlar ama bilmiyorum, uzun zamanda büyüyeceğim ve hafif hızlar yapmam gerekebilecek bir şey lazım.
İkinci el olmayacak ve fiyat düşük olacaksa Drift L olabilir ama hiç önermem. Eğer fiyat arttırma şansınız varsa RZ125 önerebilirim benim de ilk motorum oldu her konudan çok memnunum. Tam olarak bütçeyi öğrenebilir miyim?

Alternatif yok.
Ya Tvs Raider ya
Mondial Drift 125 L
Kesinlikle Çin malı olanlardan uzak durun.
Arora
Rks
Yuki
Kanuni vb..
Rks bazı modelleri QJ motor bu nedenle alınabilir.

İkinci el olmayacak ve fiyat düşük olacaksa Drift L olabilir ama hiç önermem. Eğer fiyat arttırma şansınız varsa RZ125 önerebilirim benim de ilk motorum oldu her konudan çok memnunum. Tam olarak bütçeyi öğrenebilir miyim?
işte daha konuşamadık bütçe kısmını o yüzden pek birşey söyleyemem

Alternatif yok.
Ya Tvs Raider ya
Mondial Drift 125 L
Kesinlikle Çin malı olanlardan uzak durun.
Arora
Rks
Yuki
Kanuni vb..
Rks bazı modelleri QJ motor bu nedenle alınabilir.
tvs raider bana uygun geldi fiyat olarak.

TVS Raider fiyat bandindaki en iyi motor bence, CB125F bakabilirsiniz butcenize gore, RKS falan alabilirsiniz ama sehrinizdeki bayilere bi bakin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı