Başlangıç motoru olarak 70 bin TL'ye kadar hangi motor alınmalı?

Yusufer43

Hectopat
Merhaba dostlar, ben seneye nasipse bir motor almak istiyorum. Daha önce artçı olarak 50cc motorlara bindim fakat hiç kendim sürmedim. Yaklaşık 12 yaşımdan beri her gün bisiklet sürüyorum ve bu konuda fena olmadığımı düşünüyorum. Sizce başlangıç motoru olarak CBR 250R ile başlasam ya da herhangi bir 250cc ile. Bir sıkıntı olur mu ve 125cc ile motora başlamak şart mıdır?
Bütçem: 70 bin'e kadar

Ben otomatik vitesi activa da, manueli tvs apache de öğrendim ve halen kullanıyorum benim motorum da 180 cc 38 bin km yol gitmişim aldığımdan beri 125 şart değil sadece güvenlik için diyorlar ben 250 cc de öğrenebilirsiniz ama çok çok daha fazla dikkatli olun sonuçta ciddi bir güç var kayabilirsiniz ve duramayabilirsiniz.

Ben otomatik vitesi activa da, manueli tvs apache de öğrendim ve halen kullanıyorum benim motorum da 180 cc 38 bin km yol gitmişim aldığımdan beri 125 şart değil sadece güvenlik için diyorlar ben 250 cc de öğrenebilirsiniz ama çok çok daha fazla dikkatli olun sonuçta ciddi bir güç var kayabilirsiniz ve duramayabilirsiniz.
Yorumun için teşekkür ediyorum arkadaşım, sağolasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı