berat.k25 Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 457 20 Temmuz 2025 #11 ismaillwq dedi: Kral adam öğrendikten sonra motoru satıp yenisini almakla neden uğraşsın. Alsın bir tane parçası ucuz 125'lik ehliyet yükseltene kadar idare etsin. Driftl ile felan uğraşacağına bütçeni arttırmaya bak. Düzgün bir şey al Genişletmek için tıkla... Aklın yok fikrin çok
ismaillwq dedi: Kral adam öğrendikten sonra motoru satıp yenisini almakla neden uğraşsın. Alsın bir tane parçası ucuz 125'lik ehliyet yükseltene kadar idare etsin. Driftl ile felan uğraşacağına bütçeni arttırmaya bak. Düzgün bir şey al Genişletmek için tıkla... Aklın yok fikrin çok
Piyuv775 Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.638 Çözümler 1 21 Temmuz 2025 #12 ismaillwq dedi: TVS'nin bisiklet gibi lastikleri var onu alacağına CG alsın. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye başka tek mantıklı tercih scooter oluyor ama.
ismaillwq dedi: TVS'nin bisiklet gibi lastikleri var onu alacağına CG alsın. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye başka tek mantıklı tercih scooter oluyor ama.
ismaillwq Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 521 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amatör Boksör 21 Temmuz 2025 #13 Piyuv775 dedi: Bu bütçeye başka tek mantıklı tercih scooter oluyor ama. Genişletmek için tıkla... Yani konfora düşkünse, dış görünüşü önemsemiyorsa tabii alabilir scooter. Yok ben dış görünüşe önem veriyorum scootera binemem derse biraz daha bütçe arttırıp biraz kilometreli bir Japon alacak.
Piyuv775 dedi: Bu bütçeye başka tek mantıklı tercih scooter oluyor ama. Genişletmek için tıkla... Yani konfora düşkünse, dış görünüşü önemsemiyorsa tabii alabilir scooter. Yok ben dış görünüşe önem veriyorum scootera binemem derse biraz daha bütçe arttırıp biraz kilometreli bir Japon alacak.