Başlangıç motoru olarak ne alınmalı?

250SR’dan memnunum hocam. Şimdiye kadar tek sıkıntısı vites göstergesinin 3’te takılı kalması. Vitesi yanlış gösteriyor. Ancak dediğim gibi bu tür sorunların çözümü basit. Yaklaşık 2 saat önce kaza yaptım maalesef. Neyse ki motorda kırılan bir parça yok. Yedek parçaları pahalı bir motor. (Bu kazanın 250’lik ile başlamanın hiç bir alakası yok. Yaya bir anda önüme çıktı hayvan gibi. Beni görünce de kitlenip kaldı olan oldu.) Motorumun hiç bir sorunu sıkıntısı yok sert düşmeye rağmen

Bence 125 alıp başlamanız daha doğru olur ancak 125 CC kategorisinde Japon veyahut diğer kaliteli motorlar çok pahalı. 250 CC daha uygun olur gibi. Araba sürmeyi genel olarak biliyorsanız motoru çok daha rahat kavrarsınız. Naked racingden ziyade çok daha masrafsız ve konforlu olur. Racing motorlarda sürekli eğri duruyorsunuz ve uzun vadede bel ağrısı yapıyor. Önce ekipmanınızı alın sonra kalan bütçe ile motor alın. Eğer 300'e sadece motosiklet dahilse Yamaha MT-25 güzel tercih olur.

Yamaha dışında naked motor önerebilir misiniz?
CB250 R, bütçen dahilinde alabileceğin en iyi 250cc motor.
Hocam bu CFMOTO 250sr ve 450sr da ABS bulunuyormuş ve fiyatı da bütçeme gayet uygun ayrıca voge 250rr
Tipe tasarıma bakarak motor alınmaz dostum, ilk motorun olacak çok kısa vadede sıkılacaksın.
Haliyle kolay satılabilen masrafsız modellere bakman gerekiyor.
2. veya 3. motorunu racing alırsın, iki büklüm motor sürmek için şu an çok erken.

Yani naked almam daha mantıklı değil mi hocam şunu söyleyim motorla başlayıp arabaya geçmeye düşünüyorum tekrardan 2.3 motorum olmayacak yani CB250 r da hoşuma gitti hocam öneriniz için teşekkür ederim.

Hocam bu arada motoru okula gidip gelmek ve işe gidip gelmek için istiyorum uzun yol falan yapılmayacak kayserideyim fazla trafik de olmuyor.

Yani naked almam daha mantıklı değil mi hocam
Grenaj olmadığından düşersen herhangi bir masrafın olmayacak, sürüş pozisyonu da çok daha rahat.
Hocam bu arada motoru okula gidip gelmek ve işe gidip gelmek için istiyorum uzun yol falan yapılmayacak kayserideyim fazla trafik de olmuyor.
CB 250R fazlasıyla tatmin edecektir, eğer 80-90kg ve 180 üzeri değilsen MSX 125'de bakabilirsin.
Her gittiğin yerde dikkat çekiyor, ve oldukça ucuz.

Hocam kilom 60 boyum 170.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…