Başlangıç motoru olarak R125 mi yoksa R25 mi alınmalı?

enderfer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Sonunda hayalini kurduğum motor dünyasına ehliyetimi almam ile beraber adım atmak istiyorum. Elimde 2024 model sıfır Yamaha R25 veya R125 alacak kadar param var. İkisinden birisini almak istiyorum, çünkü Yamaha markasına karşı sebebini bilmediğim bir sempatim var. Bir de Supersport motorlar bana daha çok hitap eden tarzda motorlar; naked motorları oldum olası sevemedim. O yüzden bu motorlardan birisini almak istiyorum ama şüphelerim var. R125 alırsam, R25 almak istediğim zaman satabileceğim konusunda ciddi şüphelerim var. O yüzden bir yanım R25 almam gerektiğini söylüyor. Bayağı kararsız kaldım. Sizin fikirlerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var. Şimdiden fikirleriniz ve görüşleriniz için teşekkür eder, iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç deneyiminiz yoksa düşükten başlayın. Yüksek CC ile başlarsanız çok geçmez hastanede biter Allah korusun. Önce deneyim elde edin, trafiği vs. durumları iyice kavrayın. Sonra satıp yüksek cc'lere geçiş yapabilirsiniz.

İki motoru'da satarsın bir problem yaşamazsın bu konuda.

Başlangıç motoru için önerim R125

Ekipman, eğitm ve r25 tavsiye edeceğim. Eğitim almadan motora binmenizi tavsiye etmem.

Düşük cc alman senin için fayda. 6 ay kadar scooter ile gez bir şey kaybetmezsin. Aksine çok şey kazanır trafiği öğrenirsin. Ve dikkatli ol ekipmanın tam olsun ve alabiliyorsan GoPro tarzı kamera al. Ben kaza geçirdim felç kaldım. Yolda kamera kaydı olmadığı için sebep olan aracı bulamıyoruz.

Eğitimden kastınız ehliyet midir eğer öyleyse eğitim aldım ve ehliyetim bana ulaştı.
İleri sürüş eğitimi.

Eğitimden kastınız ehliyet midir eğer öyleyse eğitim aldım ve ehliyetim bana ulaştı.
Ehliyet alırken sana sadece motoru düşürmeden yürütmeyi öğretiyorlar. İleri sürüş eğtiminde motosiklet üzerinde nasıl hayatta kalabileceğini öğretiyorlar. Profesyonel birinden eğitim almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…