Arkadaşlar merhaba çoğu kişi kafana geçer tarzı şeyler diyordu ben pek dinlemiyordum onları ancak aklımı çeldiler ufak da olsa bu yüzden açtım bu başlığı. Aprilia RS457'nin lansımanı yapıldı daha ülkeye gelmedi ama ben yurt dışı kanallarından izledim. Motor 47 beygir A2'yi kapsıyor. 0-100 5 saniye güç/kilo oranında en güçlü A2 motoru. Abs tcs ayarlanır şekilde var zaten ben beceremesem de onlar toparlar diye düşünüyorum. Zaten motoru tanımaya bende şans vereceğim alırsam eğer neden bu kadar büyüttüler anlamadım. Kendime açıkçası trafikte güveniyorum.6.sınıftan beri babam anlatıyor arabayı veriyor kendim de mtb bisiklet kullanıyorum dağda. Açıkçası beni öyle 150 CC'ler kesmez gibi geliyor. Motor oyuncak gibi zaten tcs abs var. Sizin düşünceleriniz neler?
Başlangıç için bana kalırsa parçası bir nebze daha ucuz ve piyasası hızlı bir motor almanız daha iyi olacaktır. Motorun ağırlık dengesi olsun, gaz tepkileri olsun ve en önemlisi trafik bilgisi olsun daha rahat edersiniz. Mazallah herhangi bir düşmede veyahut size yapılacak bir harekette parça fiyatında cebiniz daha az yanacaktır. Bu benim şahsi görüşüm.
Arkadaşlar merhaba çoğu kişi kafana geçer tarzı şeyler diyordu ben pek dinlemiyordum onları ancak aklımı çeldiler ufak da olsa bu yüzden açtım bu başlığı. Aprilia RS457'nin lansımanı yapıldı daha ülkeye gelmedi ama ben yurt dışı kanallarından izledim. Motor 47 beygir A2'yi kapsıyor. 0-100 5 saniye güç/kilo oranında en güçlü A2 motoru. Abs tcs ayarlanır şekilde var zaten ben beceremesem de onlar toparlar diye düşünüyorum. Zaten motoru tanımaya bende şans vereceğim alırsam eğer neden bu kadar büyüttüler anlamadım. Kendime açıkçası trafikte güveniyorum.6.sınıftan beri babam anlatıyor arabayı veriyor kendim de mtb bisiklet kullanıyorum dağda. Açıkçası beni öyle 150 CC'ler kesmez gibi geliyor. Motor oyuncak gibi zaten tcs abs var. Sizin düşünceleriniz neler?
Dostum trafiğe ilk çıkışım değil. Gayet hakimim uzun süre de mtb yaptım. Dağlardan indim taş toprak. 150'yi ehliyetsiz de sürerim. Problem yaratacak şey motoru tanımadan gaz açmak. Tanımak tepkilerini görmek için bekleyeceğim zaten. Rodajı da yapılacak ilk etapta zaten.
450 cc'lik bir motor muhtemelen kafana geçmez, o kadar torku yok ama ölürsün, bu kadar. Viraja nasıl girilir, ani fren nasıl yapılır, ani yön değiştirme nasıl yapılır vs. bunları öğrenmek için seneler gerekiyor. Racing bir motorla motor öğrenilmez.