Çözüldü Başlangıç Onarımı sürekli başarısız oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirSr1

Centipat
Dün öğle saatlerinde PC'yi açtım ve oyuna girdim. 20 DK geçti geçmedi PC kapandı. Windows'u normal başlat ve başlangıç onarma diye 2 seçenek çıktı. Normale bastım Windows başlatılıyor deyip gene aynı ekrana attı. Başlangıç onarmaya bastığımda onarılmadı gibi bir şeyler yazdı, gene aynı ekrana attı. Ben de güvenli modda çalıştırıp sistem geri yüklemesi yaptım. Fakat sorun gene aynı oldu :( Sizce ne oldu bu PC'ye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran karti ile bir alakasi yok gibi gozukuyor. Acaba VGA kablosunu ekran kartindan cikartip anakarttaki yere takip oyle deneseniz?
Ekran karti ile bir alakasi yok gibi gozukuyor. Acaba VGA kablosunu ekran kartindan cikartip anakarttaki yere takip oyle deneseniz?
Ekran kartının driveri aktiflestirmeden girdiğimde düzgün açılıyor fakat driveri aktifleştirdiğimde görüntü bozuluyor,ekran kartı fanı çalışmayı durduyor . Acaba driverdami diye düşünüp 3 driver kurdum yok ama hepsinde aynı.
Böyle oluyor;
Screenshot_20190726-000026_WhatsApp.jpg

Ekran kartı gitmiş.

Sorunu çözdüm ekran kartım gitmiş yenisi aldım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190726-000026_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20190726-000026_WhatsApp.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı